Annonce
Sport

Riza Durmisi skifter til Nice på en lejeaftale

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Venstrebacken er langt fra Lazios hold, og han bliver derfor lejet ud til Nice i den franske Ligue 1.
Annonce

Når 2019 bliver til 2020, skifter fodboldspilleren Riza Durmisi til den franske klub Nice på en lejeaftale, der løber sæsonen ud.

Det skriver Nice på sin hjemmeside. I Nice bliver 25-årige Durmisi holdkammerat med Kasper Dolberg.

Ifølge B.T. har Nice sikret sig en købsoption på Durmisi. Han kan hentes for seks millioner euro til sommer, hvis lejeopholdet bliver en succes, skriver avisen.

Venstrebacken har ikke haft den store succes, siden han skiftede fra spanske Real Betis til italienske Lazio i sommeren 2018.

Han har ikke været på banen for Lazio siden 26. maj, og derfor lader klubben ham gå på en lejeaftale, så danskeren kan få mere spilletid.

De mange kampe på bænken og tribunen har også ført til, at Durmisi er langt fra en startplads Åge Hareides landshold. Da nordmanden tiltrådte i 2016, valgte han ellers Durmisi som det klare førstevalg på positionen.

Durmisi har spillet 23 A-landskampe, men den seneste ligger tilbage i marts sidste år, da han var med i 1-0-sejren over Panama på sin gamle hjemmebane på Brøndby Stadion.

Siden dengang har han kun været udtaget til landsholdet en enkelt gang. Det var i juni i år, hvor han endte med at varme bænken i EM-kvalifikationskampene mod Irland og Georgien.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Trekantområdet

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce