Annonce
Sport

Robert Skov brillerer med mål og oplæg i stor nedtur

Robert Skov scorede og leverede et præcist indlæg til et mål, da Hoffenheim tabte 2-4 mod Augsburg.

Robert Skov leverede et drøn af et mål for Hoffenheim i Bundesligaen fredag aften, og han fulgte det op med et oplæg til en scoring.

Det var dog næppe nok til at gøre danskeren glad, for Hoffenheim endte på hjemmebane med at tabe 2-4 til Augsburg.

Nederlaget betød, at Augsburg halede ind på Skov og co.

Hoffenheim har på ottendepladsen 21 point, og Augsburg nåede op på 20 point på tiendepladsen.

Robert Skov scorede sit første ligamål 1. november, da han på et direkte frispark fra 30 meter hamrede bolden i mål i hjemmesejren på 3-0 mod Paderborn.

Danskeren spiller venstre back for det tyske hold, og det var i det hele taget de to klubbers venstre backspillere, der var i vælten i indledningen.

Først var det Philipp Max fra Augsburg, der slog til og bragte gæsterne foran 1-0 efter 11 minutter.

Augsburgs Florian Niederlechner stormede ned mod Hoffenheims mål og lagde bolden på tværs, så Max blot skulle sende den det sidste stykke i det tomme mål.

Det ville Robert Skov dog ikke have siddende på sig, så danskeren udlignede i den anden ende blot tre minutter senere med sit andet mål i Bundesligaen.

Hoffenheim holdt presset i et angreb, og Sebastian Rudy lagde bolden fladt tilbage, hvor Skov kom løbende, og uden for feltet tordnede den danske landsholdsspiller bolden i mål til 1-1.

Philipp Max var dog ikke færdig, og han bragte gæsterne foran 2-1 på et straffespark i det 51. minut, og fem minutter senere blev det 3-1 til gæsterne ved finske Fredrik Jensen.

Robert Skov leverede flere gode indlæg i kampen, og et af dem blev med ti minutter oplægget til Hoffenheims anden scoring.

Robert Skov smækkede bolden klinisk ind i hovedet på Jürgen Locadia, der headede Hoffenheim på 2-3.

I det 85. minut scorede gæsterne dog til 4-2 efter en omstilling, hvor den offensivt indstillede dansker ikke var kommet med hjem i forsvaret.

Robert Skov blev suveræn topscorer med 29 mål i Superligaen, da han i den seneste sæson blev mester med FC København, inden han skiftede til Hoffenheim denne sommer.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce