Annonce
112

"Rock Nalle" og hans venner leverede nerve og sjæl

Søren Rislund, der havde fået lov at komme med i dagens anledning gav den på mundharpe. Foto: Jacob Schultz
Mens Anne, Sanne & Lis leverede stride strømme af 80'er hits på Store Scene, serverede Nalle & his crazy Ivans + Søren Rislund tyk blues på Pubscenen.
Annonce

HADERSLEV: Han bar godt nok ikke guldbukser og palietter, som ikonerne på Store Scene, men Nalle og hans venner var autentiske, da de fredag aften gav koncert på Kløftens Pubscene. Og med nerve og sjæl nåede ud til deres publikum, som de fik sat i sving allerede under tredje nummer, da de lev bedt om at synge "Shake your hands".

Dejlig tyk blues leveret siddende, men med stil. Jo, Nalle & his crazy Ivans + Søren Rislund passede som fod i hose til Pubscenen, og stemmen trængte smukt igennem, selv om stemmen har været godt i brug i mange år, og Nalle med sine 76 år ikke længere er blandt de yngste i klassen.

Rock Nalle havde taget nogle musikalske legekammerater med på de skrå brædder på Pubscenen. Foto: Jacob Schultz
Annonce

En oplevelse

En af dem, der fik lov at opleve Nalle, var Frederik Pedersen på 13 år. Han var på Pubscenen sammen med sin plejemor Else Ravn.

- Vi er kommet fordi Frederik for mange år siden var med på en festival sammen med os og vores søn, og det var sådan en stor oplevelse, så den besluttede vi at gentage her. Dertil ville vi gerne se Frederik Damkaer, som er en fætter, og Frederik er stor fan af Frederik, fortalte Else.

Men Frederik syntes også godt om Nalle og hans venner på scenen, det var også svært andet. Søren Rislund gav den med mundharpe, hvilket der var nogen blandt publikum, der fandt svært, fordi de var vant til, at han var sådan en, der "bare fyrede jokes af".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce