Annonce
Trekantområdet

Rock Under Broen rykkes til 2021: Bliver todagesfestival

Rock Under Broen er endegyldigt udskudt til 2021, hvor festivalen til gengæld vil strække sig over to dage. Arkivfoto: Michael Bager
Rock Under Broen er endeligt udskudt i 2020. Til gengæld vender festivalen tilbage i juni 2021, hvor det bliver ikke blot én, men to dage med musik
Annonce

Middelfart: Der bliver ikke noget Rock Under Broen i 2020.

Arrangørerne havde ellers rykket sommerens festival til 12. september i håbet om at kunne byde gæsterne op til dans, sang og hygge. Men Kulturministeriet har meddelt arrangørerne, at myndighedernes forsamlingsforbud på 500 koncertgæster gælder indtil 1. september, og det har nu slukket det sidste håb.

For med den melding tør formand Bent Frandsen ikke tro på, at Rock Under Broen kan få lov at samle tusindvis af mennesker to uger senere.

Det skriver formand for Rock Under Broen Bent Frandsen i en pressemeddelelse, og udtrykker sin ærgrelse.

- Vi er bare så kede af, at folk oplever frustrationer på grund af situationen. Der er intet vi hellere ville end at gøre alle glade, men vi håber, at publikum vil bakke os op i, at vi udskyder Rock Under Broen til 2021 og beholder deres billet fra i år, som så er gældende i 2021. Vi er også nødt til at understrege, at sikkerheden kommer først, skriver formanden.

Annonce

Todagesfestival i 2021

Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget. For de festglade musikelskere kan se frem til et endnu større arrangement næste sommer.

Rock Under Broen bliver i 2021 nemlig med hele to dages festival fredag 11. juni og lørdag 12. juni. Festivalen forsøger at beholde de kunstnere, der var på plakaten i 2020 og spæder derudover til med flere artister.

Personer, der har købt billet til årets festival vil kunne beholde billetten til næste år, hvor den vil give adgang til begge dage med musik (kan man ikke næste år, kan billetten sælges på en billetbørs. Se faktaboks, red.). Og Bent Frandsen har en bøn til, at mange vil beholde deres billet.

Information om billetter

Har du købt billet til Rock Under Broen 2020, kan du beholde den til Rock Under Broen 2021 i henhold til Rock Under Broens "salgs- og leveringsbetingelser", hvor den vil give adgang til begge dage.

Kan du ikke deltage i Rock Under Broen 11. og 12. juni 2021, kan du sætte din billet til salg på arrangørens billetbørs fra fredag 19. juni 2020 kl. 15 og 14 dage frem.

- Vi har brug for jer alle i denne svære tid. Vi har brug for, at I støtter os, beholder billetten og dermed sikrer, at vi også kan afholde Rock Under Broen de kommende år. Vi håber, at alle vil være med til at kæmpe for at beholde Rock Under Broen og den tradition, vi har skabt sammen, skriver Bent Frandsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Går også ud over andre

Bent Frandsen fortæller til avisen, at udmeldingen kommer nu, så folk har mulighed for at vide det inden sommerferien.

Han fortæller også, at festivalen i september nu udskydes til 2021 tids nok til, at man slipper for andet end markedsføringsmæssige ekstraudgifter.

Der er dog stadig et tab, når nu Rock Under Broen ikke kan afvikles i år, og det tab gælder ikke kun arrangørerne, fortæller Bent Frandsen.

- Jeg er også ærgerlig over det, fordi det går ud over andre i hele byen. Forretningslivet, hotellivet og campingpladserne. Alle dem, der normalt tjener penge på Rock Under Broen. De får ikke de penge. Men så må vi gøre det bedre i 2021, hvor vi har to dage, siger formanden til avisen.

Selvom Bent Frandsen ærgrer sig, er han også lettet over, at der nu er klarhed.

- Det er en lettelse for mig at komme af med det. For jeg har helt ærligt gået og kigget indad på mig selv og bestyrelsen. Tror vi på det?, fortæller han og uddyber, at de som arrangører ikke ville kunne forsvare at afvikle festivalen med en risiko for at sprede smitte, som det måske er sket med Black Lives Matter-demonstrationen i København.

- Vi kan risikere at stå i samme situation og få en masse badwill. Det ønsker vi ikke. Og skulle vi stå som den eneste i branchen, der gjorde det mod regeringens opfordringer? Det kommer ikke til at ske, siger Bent Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce