Annonce
Trekantområdet

Rock Under Broen tager afstand fra sin egen aprilsnar: - Det var lidt dumt

Bent Frandsen, der er øverst ansvarlig hos Rock Under Broen, synes ikke om den aprilsnar, som Rock Under Broen kom med, og som var upopulær blandt nogle brugere på Facebook. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Aprilsnarren fra Rock Under Broen møder kritik på den sociale platform Facebook. Den øverst ansvarlige for Rock Under Broen, Bent Frandsen, kendte ikke til aprilsnarren og tager afstand fra den.

Middelfart: Rock Under Broen 2020 bliver plastikfri. Sådan lød overskriften på et indlæg den 1. april sendt ud af Rock Under Broen på den sociale platform Facebook.

For at støtte op om FN’s verdensmål nr 14: Livet i havet, opfordrede Rock Under Broen de kommende gæster til selv at medbringe genanvendeligt krus eller kande, hvis de ville købe drikkevarer på pladsen.

Aprilsnar!

Indlægget var nemlig en joke, men en uheldig en af slagsen, vurderer den øverst ansvarlige for Rock Under Broen, Bent Frandsen.

- Jeg havde intet kendskab til den, og jeg blev overrasket, da jeg så den. Jeg synes, man skulle have valgt et andet emne.

- Jeg tager afstand fra det, der er lagt ud. Jeg var ikke informeret om det. Var jeg blevet det, havde jeg bedt om at finde en anden aprilsnar end den der. Fordi det er jo oppe i tiden, så jeg må erkende, at jeg synes, det var lidt dumt, siger Bent Frandsen.

Ikke alt var en joke

Det er en joke, at gæsterne selv skal medbringe krus og kander, men det er ikke en joke, at festivalen arbejder i retning af FN’s verdensmål, forsikrer Bent Frandsen.

- Vi er medlem af det, der hedder Plastic Change. Vi gør alt, hvad vi kan på området, og vi følger selvfølgelig produkterne på området. Kan vi nå at gøre noget til Rock Under Broen i år, så gør vi det. Kan vi ikke, så kommer det året efter. Der er meget stor fokus på det. Både fra leverandørerne af drikkelses side og fra os selv. Vi gør i år en masse omkring sortering, som vi ikke har gjort tidligere. Men folk skal ikke selv have plastikbærer eller kander med i år, siger han og tilføjer:

- Vores generatorer, der står og laver strøm, kommer til at køre på noget helt andet brændstof i år, som er CO2-neutralt.

Annonce

Ingen aflysning

Der er i øjeblikket 4-500 billetter tilbage til Rock Under Broen, der ikke bliver aflyst, forsikrer Bent Frandsen.

- Vi gør ingenting for at markedsføre noget som helst i øjeblikket, fordi vi er jo ikke klogere, end du er, på noget som helst om afviklingen af Rock Under Broen. Vi forventer og arbejder stadig efter, at det skal holdes 13 juni.

- Rock Under Broen bliver ikke aflyst. Sker der noget, finder vi en alternativ dato, men der er vi ikke ude i endnu.

Rock Under Broen skal dog have vished inden udgangen af maj, da man begynder at stille op til festivalen i starten af juni.

- Vi afvikler Rock Under Broen i 2020. Det er der ingen tvivl om. På vores hjemmeside opdaterer vi. Og vi har masser af koncerter i efteråret som Level 42 indendørs og Nik og Jay samt Malurt. Vi ligger ikke stille, vi arbejder videre, siger Bent Frandsen.

Annonce

Aprilsnarren møder kritik på Facebook

Annonce
Billund For abonnenter

Maibrit har boet 22 år i Brasilien: - Jeg vil gerne lære mine børn dansk frihed og brasiliansk 'vi gør det ikke med 120 km/t'-sindighed

Danmark

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Marias mor havde planlagt selvmord gennem flere år: - Min verden gik fuldstændig i sort

Sydjylland For abonnenter

'Væmmes ved sådan nogle som dig': Mustafa hjælper unge muslimer med at flygte hjemmefra - nu får han dagligt hadbeskeder

Haderslev

Flere blev blitzet: Bilist kørte 150 km/t på hovedvej

Haderslev

Byråd skal beslutte sig for en naturnationalpark - og det er i sidste øjeblik

Haderslev

Stor udrykning: Brand i ældre kvindes bryggers fik beredskabet i aktion

Erhverv For abonnenter

Efter blodprop og rekrutterings-problemer: Kendt kædebutik lukker og slukker i butikscenter

Danmark

Børn og unge rammes af sjælden lidelse: Læger er opmærksomme på bivirkning efter Covid-19

Erhverv

Spisested er politianmeldt og har fået forbud mod at sælge mad

Danmark

Hele familien gik ned med corona – fem-årige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Varde For abonnenter

Vild udvikling: Det er igen blevet kanon at skyde med kanoner i Hæren

Billund For abonnenter

Hvornår skal man kunne få hjælp af det offentlige? 36-årige Lisbeth har sklerose og må klare sig selv - og det slider

Esbjerg For abonnenter

Håbløst gravearbejde i gågade rykkes: Julehandel kan foregå i rolige rammer

Annonce