Annonce
forside

Ros til kommunen for gadebelysning

Læserbrev: Borgere fra Sdr. Ønlev ved Hjordkær gjorde mig 20. september opmærksom på, at kommunen var ved at starte på nedtagningen af de gamle træpæle med gadebelysning på Klintvej og Kassøvej i Sdr. Ønlev.

Der var uvished, om gadebelysningen på de nævnte veje ville blive genetableret, hvilket selvfølgelig bekymrede borgere og forældre i området - skulle deres børn nu undvære gadebelysning, når de cyklede til og fra skolen og ungdomsskolen, efter at have deltaget i sportsarrangementer i hallen i Hjordkær, eller når de havde besøgt en god kammerat?

Borgere fra Sdr. Ønlev har haft en god dialog med både borgmesteren og formanden for teknik- og miljøudvalget (Bent Sørensen, V, red.). Det fremgår imidlertid af den politik og belysningsplan, der er vedtaget af byrådet, at gadebelysningen ikke bliver erstattet på stedet, når de gamle træpæle bliver taget ned.

Denne beslutning bør straks laves om, og der skal selvfølgelig genetableres gadebelysning på disse veje.

De gamle træpæle med gadebelysning har stået på stedet i mange årtier, og der kan ikke herske nogen som helst tvivl om, at der i tidens løb er kommet meget mere trafik, så behovet for gadebelysning har aldrig været større.

Ros til kommunen for at fortsætte dialogen med borgerne i lokalområdet for håbet om fortsat gode og sikre trafikforhold for trafikanterne og ikke mindst skolebørnene i Sdr. Ønlev.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

70-årige Birthe føler sig umyndiggjort: Pludselig kunne hun ikke overføre penge fra egen netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Lotte fik økonomisk hjælp til datterens konfirmation: - Det er vigtigere, at hun ikke føler sig udenfor

Annonce