Annonce
Debat

Roses den der roses bør

Annonce

Læserbrev: Udlændingeminister Mattias Tesfay går nu til pressen for at fortælle om kommende tiltag i forhold til den overordnede udlændingepolitik. Er der så noget nyt at forvente?

Den politik som Tesfay vil sælge til vælgerfolket er identisk med den politik, som Dansk Folkeparti har stået for i mange år og stadig arbejder hårdt for at få gennemført.

Det er derfor glædeligt, at det nu er gået op for Socialdemokratiet, at der må gøres noget for at forsvare Danmark overfor islamismen.

Normalt siger man jo, roses den som roses bør. Lignende sager viser jo blot, at det ikke er ligemeget, hvem der serverer en eller anden politik for pressen. Det er tankevækkende, at vi fra DF skal se og høre så meget negativt i pressen om den politik, DF fører, og som nu roses for at være den uundgåelige vej for at sikre Danmarks værdier.

Det er dejligt bekræftende, når der sker fremskridt i diverse personers opfattelse af vigtigheden i at beskytte de Danske værdier. Dansk Folkeparti arbejder hårdt for at genoprette tilliden til vælgerfolket men kommer ikke med overbudspolitik, der ikke har nogen praktisk mulighed for at blive gennemført, hverken økonomisk eller etisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce