Annonce
Indland

Roskilde Festival melder udsolgt af partoutbilletter

Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix
Det er ikke længere muligt at købe partoutbilletter til Roskilde Festival, oplyser arrangørerne.

Alle 80.000 partoutbilletter til Roskilde Festival meldes udsolgt.

Det skriver arrangørerne på hjemmesiden.

Festivalen, der finder sted fra lørdag 29. juni til søndag 7. juli, har blandt andre navne som Bob Dylan, The Cure, Cardi B, Mø og Chance The Rapper på plakaten.

Selv om partoutbilletterne er udsolgt, er der stadig enkelte endagsbilletter tilbage.

Den 6. juli er på nuværende tidspunkt den eneste dag, der er helt udsolgt.

Tidligere mandag skrev Roskilde Festival, at det var sidste chance for at købe billet til festivalen.

- Det er nu sidste chance. Partoutbilletterne og endagsbilletten til om fredagen er næsten udsolgt, skrev Roskilde Festival på sin facebookside.

Desuden advares mod private og uofficielle billetsælgere.

Roskilde Festival råder til, at man skal melde sig som frivillig, hvis man stadig gerne vil deltage i festivalen.

Som frivillig har man mulighed for at arbejde på og omkring festivalen og få en festivalbillet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Danmark skal hænge sammen

Kan man forestille sig en situation, hvor det offentlige dropper investeringen i vejnettet i dele af landet, så borgerne selv må i gang med asfalteringen? Nej selvsagt ikke. Men faktisk er det nogenlunde en parallel beslutning, vores regering har truffet ved at ikke at afsætte midler til bredbåndspuljen i sit udspil til finanslov. Danmark er på vej til at blive næsten 100 procent digitaliseret. Det rummer mange fordele. Både i dialogen med myndighederne og i privatlivet kan det meste hurtigt og bekvemt ordnes via nettet, der samtidig giver adgang til et uendeligt univers af information og underholdning. Forudsætningen for at være en del af det moderne Danmark er hurtigt, stabilt internet. Imidlertid er det fortsat steder i landet, hvor borgerne ikke har denne mulighed. Hermed er de berørte koblet af en central del af infrastrukturen. Konsekvenserne er logiske. Unge familier vælger landet fra, hvis der ikke er net af tilstrækkelig kvalitet. Man skubber således yderligere på den affolkning, der allerede er sat ind af andre årsager. Kreditinstitutternes uvilje til at yde lån til boligkøb i den knap så tæt befolkede del af landet er i forvejen et problem. Men er der heller ikke netforbindelser af en antagelig kvalitet kan boliger på landet blive usælgelige. Samtidig er det svært at drive virksomhed uden bredbånd. Både det lille mekanikerværksted i landsbyen og den moderne landmand er afhængig af computeren. Ansvaret for netforbindelser kan man ligeså lidt som byggeri af veje eller broer pålægge den enkelte. Et eksempel fra Fyn viser således, at det kan koste privatpersoner op til godt 270.000 kroner at få etableret en individuel forbindelse med fibernet. Naturligvis skal staten være sparsommelig. Men en pulje på 100 millioner kroner er ingen kæmpepost på statens samlede udgifter, der i 2018 var på næsten 700 milliarder kroner. For borgerne kan hurtig adgang til nettet til gengæld gøre en verden til forskel. Danmark skal hænge sammen.

Varde

Købmand berørt over sur smiley: Der var ingen fare for fødevaresikkerheden

Annonce