Annonce
Varde

Rotary i Varde og Ølgod havde udenlandske gæster på sommercamp

Unge fra 15 lande i Europa og fra lande som Taiwan og Brasilien var som sommerlejr. PR-foto
21 fra 15 forskellige lande fik gode oplevelser i og omkring Varde og Ølgod
Annonce

Varde/Ølgod: 21 unge i alderen fra 17 til 23 år fra 15 forskellige lande i Europa og fjerne destinationer som Taiwan og Brasilien har været på sommercamp i Varde og Ølgod.

Arrangør var Rotaryklubberne i Varde og Ølgod, og deltagerne ankom i weekenden 20.- 21. juli, hvor deltagerne blev indkvarteret hos værtsfamilier frem til onsdag i uge 30.

Den resterende del af campen havde base på Mejls Friskole. Her deltog også to unge danskere, Alisia og Casper, som var med til at give de udenlandske gæster en god oplevelse.

De unge var rundt i området, og de nød opholdet i området i og omkring Varde og Ølgod. PR-foto
Annonce

Et tæt program

Der var arrangementer hver dag. Besøg på rådhuset med efterfølgende byvandring i Varde med afslutning i Varde Garten, besøg i Tirpitz og Blåvand Fyr, Legoland, Fodboldgolf, Vikingelandsbyen Ribe, rundvisning havnen i Esbjerg, besøg svinebrug i Tistrup både konventionel og friland. Campen deltog også i Open Air.

Efter 14 oplevelsesrige dage sluttede Campen med en festmiddag torsdag i uge 31.

Der blev fra deltagernes side bemærket, at det havde været positivt at bo hos værtsfamilier, inden deltagerne rykkede til Mejls Friskole. Det gav en god oplevelse af dansk familieliv.

Karl Chr. Jensen fra styregruppen takker alle i lokalområdet, både private, forretningsdrivende og kasernen i Oksbøl for hjælp og støtte i forbindelse med de unges besøg.

- Vi ser tilbage på en vellykket Camp med masse af oplevelser for såvel deltagere som arrangørerne, siger Karl Chr. Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Hver femte turist ønsker mere afstand

Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Annonce