Annonce
Haderslev

Rotter jager ung mor fra hus og hjem

Døtrene Mai og Kia bryder sig ikke om at være i huset længere. Det lugter også grimt.

Rotter: Ung mor er fanget i krydsild mellem to forsikringsselskaber og en udlejer, der mener, han har gjort, det er skal til.

Annonce

Der stinker af døde rotte i stuelejligheden på Kongevej 17 i Gram. Det er knapt tre uger siden, den første rotte af nu i alt ti rotter viste sig i børneværelset hjemme hos den 28-årige Rebecca Hauritz i Gram, mor til to døtre på fem og otte år.

- Jeg sad i stuen og så tv og pigerne var kommet i seng. Pludselig kunne jeg høre en kradselyd, så jeg kiggede ind i børneværelse. Pludselig kunne jeg se noget bevæge sig under gulvtæppet ved døren, og så så jeg en pote stikke op under kanten af tæppet, og det fik min store datter til at fare ud af værelset, fortæller Rebecca, og fortsætter:

- Jeg ringede derpå til en kammerat, som kom og kiggede. Han sagde til mig: Du ved godt, hvad det er?

Samme aften kontaktede Rebecca udlejeren, der var på ferie, men lovede at se på sagen den følgende uge. Så længe kunne Rebecca imidlertid ikke vente, så hun anmeldte på nettet rotte-observationen til Haderslev Kommune.

Næste morgen kom to rottefængere. De mente i første omgang, at Rebecca og børnene fint kunne blive i lejligheden, men det skulle den lille familie ikke nyde noget af. De flyttede ind i et børneværelse hos bedsteforældrene, og har siden forsøgt at få forsikringens hjælp til genhusning.

Rebeccas forsikringsselskab venter på udlejerens forsikringsselskab, som siger, at de venter på udlejeren. Tiden går, og familiens ting står fortsat i den rottebefængte lejlighed.

Det er tilsyneladende en gennemtæret brønd, der er årsag til rotteangrebet. Den er nu repareret, men inden da, nåede et ukendt antal rotter at trænge ind under huset. Rebecca så helst, at man brækkede hele gulvet op og ryddede ud, men det giver ingen mening, siger udlejeren.

Ind til nu er der 10 rotter der er fanget/fældet i huset på Kongevej i Gram.
Rebecca Hauritz ved den 10. døde rotte på pigernes værelse i huset i Gram
Hullet ved døren i børneværelset, hvor rotterne myldrer frem.
Rottereden i Gram
Hullet ved døren vokser, og avispapir afslører hver dag, at der stadig er rotter under gulvet.

Rottefund i lejligheden


  • 1. oktober: En rotte

  • 6. oktober: En rotte

  • 8. oktober: En rotte

  • 10. oktober: To rotter

  • 12. oktober: En rotte

  • 13. oktober: En rotte

  • 15.-16. oktober: To rotter

  • 19. oktober: En rotte

  • Lejligheden inspiceres jævnligt af kommunale rottefængere.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Ung mand får dagbøder for uagtsomt manddrab på cyklist

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Annonce