Annoncørbetalt indhold

Roughdiamonds.dk: Håndlavede smykker


Annonce

Denne artikel er sponsoreret af Roughdiamonds.dk

Har du håndlavede smykker i din samling? Hver dag bærer vi smykker, enten som vi selv har erhvervet eller fået i gave. Smykker har en stor betydning, og de forbindes ofte med særlige minder, som sender tankerne tilbage til begivenheden hvor de blev givet.

Skal smykket i sig selv fortælle en historie, kan du kigge efter unikke håndlavede smykker, som alle kommer med historier i bagagen, som derefter tillægges til den historie du selv skaber for dem.

Håndlavede smykker med rå diamanter Hos Roughdiamonds.dk gør de en dyd ud af, at de håndlavede smykker har en historie. Denne histories stammer fra de unikke rå diamanter, som alle stammer fra Antwerpen i Belgien. Designer og grundlægger Maya Bjørnsten har dedikeret alt sin tid til de rå og upolerede diamanter

De håndlavede smykker bliver lavet ud fra diamanternes form og farve, således at der er synergi mellem diamanterne og smykket som skal bære dem.

Smykker til alle anledninger Det er både muligt, at bære håndlavede smykker til hverdag, men i den grad også til festlige anledninger. Hos Roughdiamonds.dk finder du et bredt udvalg af forskellige smykker, som passer til enhver smag. Alle smykkerne er et unikum, som blot venter på at bliver givet til den specielle anledning, om det er brylluppet, konfirmationen eller noget helt tredje.

Forskellige håndlavede smykker Det er både muligt at købe håndlavede ringe, halskæder og øreringe. Alle smykkerne er centreret omkring de unikke rå diamanter, som til enhver tid stjæler opmærksomheden. De rå diamanter fås i alverden forskellige størrelser, nuancer og farver, som alle bidrager til det unikke og specielle på smykket.

Er du klar til at skille dig ud? Håndlavede smykker er noget helt særligt. Så særligt, at du ikke kan undgå at dine bekendte lægger mærke til det nye smykker. Du kan med smykkerne skille dig ud i mængden, og fortæller din helt egen historie, men også diamantens unikke historie. Alle diamanter har deres egen historie at fortælle.

Kunne du tænke dig at have et unika smykke, som er håndlavet med de smukkeste rå diamanter?

Kontakt Roughdiamonds.dk Hos Roughdiamonds.dk, som har en smuk butik på Bredgade i København, kan du gå på opdagelse i unikke håndlavede smykker, som designer og grundlægger Maya Bjørnsten står bag. Butikken kaldes ‘den skjulte butik’ da den ligger i en hyggelige lille baggård. Hvis du besøger butikken og går på opdagelse i udvalget, vil du med garanti finde smykker som vil imponere dig.

Hvorfor vælge smykker som alle andre har, når muligheden for unikke håndlavede smykker ligger lige for. Vælg det unikke og skil dig ud blandt mængden.

Denne artikel er sponsoreret af Roughdiamonds.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.