Annonce
Sønderborg

Royal Run kan nå over 20.000 deltagere

Kornprins Frederik løber med i Sønderborg - til juni 2020. Foto: Lasse Olsson
Der er gjort plads til endnu flere deltagere ved motionsløbet Royal Run til sommer. 1750 startnumre sætte til salg i januar.
Annonce

Sønderborg: Interessen for Royal Run - kronprins Frederiks motionsløb - i Sønderjylland 1. juni 2020 har været overvældende. Flere end 17.000 har allerede tilmeldt sig, og nu sættes yderligere 1750 startnumre til salg. Med de 1450 reserverede startnumre til aktiveringstiltag, kan deltagerantallet passere de 20.000.

Interessen for Royal Run har været markant størst i Sønderjylland.

- Det vigtigste for os er at sikre, at alle, der kommer som både deltagere og tilskuere, får en rigtig god oplevelse. Så vi har været grundige med at tilpasse ruter og start- og målområder til det endelige antal, siger Per Hussmann fra Sport Event Syd, der arranger Royal Run i Sønderjylland. De godt 20.000 bliver det endelige deltagerloft.

- Netop for at sikre den gode oplevelse stopper vi her. Vi håber selvfølgelig, at dem, der ikke måtte nå at få et startnummer til Royal Run, har lyst til at komme til Sønderborg på dagen og deltage i festlighederne som tilskuere - for det bliver en gevaldig fest, siger Per Hussmann.

De ekstra 1750 startnumre sættes til salg torsdag 9. januar klokken 20 på www.royalrun.dk

Der løbes også i København/Frederiksberg, Odense og Aalborg. Royal Run blev afviklet første gang i 2018 i anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag.

Kronprinsen er en ivrig motionsløber. Foto: Lasse Olsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Annonce