Annonce
forside

Rumpetterne afslørede trætte modstandere

Træneren for SIF Ansager så en udfordrende sæson for sig. Men efter første kamp, som SIF Ansager vandt, er han optimist. I kampen lagde han taktikken om, da modstanderne virkede trætte.

Håndbold: 3. division, kvinder: SIF Ansager - Mejdal-Halgård: 20-17 (10-10)

SIF Ansager var bagud midt i 1. halvleg, men fik kæmpet sig op til uafgjort. Men træner Jens Ole Mathiesen havde lagt mærke til noget, der kunne sikre sejren.

- Vi kunne se, de var brugt. De løb med rumpetten mod os i deres returløb. Det er udtryk for, at de var trætte. Når man ikke har overskud til at vende sig om og se, hvor modstanderen er, så er man udfordret, siger Jens Ole Mathiesen.

Det skulle holdet reagere på.

- I anden halvleg scorer vi fem eller seks mål på kontra, og det er, fordi vi ligger spillet an på, at vi skulle knuse dem, og vi lægger et gear mere på, siger Jens Ole Mathiesen.

Det virkede. SIF Ansager vinder 20-17.

I sidste sæson spillede holde i 2. division, men selvom de er nedrykkere, så har Jens Ole Mathiesen ikke lagt skjul på, at han var i tvivl om, holdet kunne klare sig i denne sæson, fordi flere spillere er gravide, mens andre er stoppet på holdet.

Men nu er han optimistisk.

- Jeg har fået to unge spillere med et kæmpe potentiale, siger han og peger på Mathilde Strebel og Caroline Sørensen.

Venstrehåndede Mathilde Strebel fik fire mål i kampen. Topscorer blev Marianne Balsgaard med otte mål.

Øvrige målscorere: Mette Røntved: Fire mål. Sarah Buhl: tre mål. Hanne Kristensen: Ét mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce