Annonce
forside

Rune Nautrup sikrede Kolding IF sejren

Rune Nautrup var med til at sikre Kolding IF sejren, da han scorede to mål

Der var vigtige point på spil i dag, da Kolding IF skulle en tur til Kjellerup. Kampen var især blevet vigtig for Kolding, da det andet tophold Skive tabte fredag aften på hjemmebane mod Aarhus Fremad.

Kolding IF er stadig ubesejret i 2. division, da man lørdag eftermiddag slog bundholdet Kjellerup. Det blev ikke en nem opgave for Kolding IF, der skulle kæmpe hårdt for de 3. point.

Kjellerup havde stadig ikke vundet nogle kampe i denne sæson og måtte indtil videre nøjes med to uafgjorte. Derfor var det en vigtig kamp for begge hold, som kæmper i hver deres ende af tabellen.

Kolding fik en dårlig start på kampen, da man bare efter 13. minutter kom bagud, på mål af Kjellerups Frank Hansen. Lige inden pausen fik Kristian Kirkegaard scoret sit femte mål i denne sæson. Derfor kunne Kolding gå til pause med 1-1.

Den føring holdt ikke længe, da hjemmeholdet kort inde anden halvleg endnu engang var på sejrskurs efter et mål af Patryk Pietras.

Gæsterne fra Kolding forsatte med at kæmpe videre, og det gav pote i sidste ende. Koldings topscorer Rune Nautrup, ville det anderledes. Han fik scoret to hurtige mål, efter en times spil. Det resultat holdte resten af kampen, og derfor kan Kolding IF tage tre meget vigtige point med hjem i bagagen.

Kolding IF skal allerede i kamp igen på tirsdag, hvor Superligaholdet Randers FC kommer på besøg.

Kjellerup IF - Kolding IF 1-1 (2-3) 2. division, herre.

Mål for begge hold: Frank Hansen (13.) Kristian Kirkegaard (45.) Patryk Pietras (51.) Rune Nautrup (59, 60.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce