Annonce
Sport

Rungsted skøjter hen over Rødovre i coronacomeback

Nicklas Carlsen stod for Rødovres enlige scoring i fredagens nederlag til Rungsted. (Arkivfoto). Foto: Unknown/Ritzau Scanpix
Efter fem aflyste kampe i træk var Rødovre Mighty Bulls atter på isen, men det endte i et klart nederlag.

Mere end tre ugers kamppause til hele holdet og adskillige spillere, som har været smittet med coronavirus, gav ikke Rødovre Mighty Bulls de optimale betingelser forud for fredagens hjemmekamp mod Rungsted Seier Capital.

Holdet fra bunden af Metal Ligaen i ishockey var da heller ikke nærheden af point, da topholdet Rungsted lagde vejen forbi og tog en stensikker 6-1-sejr med retur.

Coronaudbruddet på holdet førte til fem aflyste kampe, og holdet havde ikke været i kamp siden 1-5-nederlaget til Herlev Eagles 30. december.

Kampen var kun lidt over to minutter gammel, da gæsterne tog føringen ved Gustav Green, og den gav de aldrig slip på igen.

Midtvejs i første periode blev det også 2-0, men kort inden første pause lykkedes det Nicklas Carlsen at reducere og bringe spændingen tilbage.

Den spænding blev dog effektivt aflivet af Rungsted i anden periode.

Efter 32 minutter spil scorede Mattias Persson til 5-1 efter tre mål af topholdet på 11 minutter, og så var kampen allerede afgjort.

Det gav en lidet underholdende tredje periode, hvor Rungsted bare skulle i land uden at bruge for mange kræfter.

Uden problemer lykkedes den mission, og i slutminutterne kunne Charlie Sarault lukke og slukke med målet til 6-1.

Holdet fra kystbyen kan sætte tre point ind på kontoen og rykke fra i toppen.

Forfølgerne Aalborg Pirates og Esbjerg Energy tørnede sammen i Nordjylland, og det endte med en 4-2-gevinst til gæsterne fra Esbjerg.

Sønderjyske stod for fredagens tredje udesejr på 3-2 mod Herning Blue Fox, mens Herlev Eagles fik den eneste sejr på egen is, da bundproppen Odense Bulldogs blev slået med 4-3.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce