Annonce
Kolding

Rutineret erhvervsrådgiver og ildsjæl runder 50 år

Kunder, venner, familie og alle andre interesserede har mulighed for at sige tillykke til Bente Balle. Middelfart Sparekasse i Kolding inviterer til reception fredag 28. august kl. 13-16 i afdelingen på Buen 7. Privatfoto.
Middelfart Sparekasse Kolding inviterer til reception i forbindelse med, at erhvervsrådgiver Bente Balle fylder 50 år.
Annonce

50 år: Det er en institution i Koldings erhvervsliv, som 11. august fylder 50 år. Bente Balle-Jakobsen indtil 2. februar, hvor hun giftede sig med Jens Balle.

Hustru. Mor. Bonusmor. Ildsjæl. Maratonløber. Cykelentusiast. Og erhvervsrådgiver i Kolding siden 2000 - de seneste seks år i Middelfart Sparekasse.

Annonce

Det gode, aktive liv

Familien og det aktive liv er i højsædet, så hun går ikke af vejen for at cykle landevejene tynde eller kaste sig ud i endnu et maratonløb. Således har det nyslåede ægtepar sammen løbet et maratonløb om måneden i de seneste 15 måneder.

Endnu bedre er det for den kommende 50-årsfødselar, hvis den aktive livsstil kan forenes med hverdagen i Sparekassen og passionen for fundraising og velgørenhed.

Annonce

Gør en forskel for andre

Meritterne taler for sig selv. Hun har blandt andet været primus motor og holdleder for Løkkefondens cykelhold i Kolding, hun er cyklet til Paris tre gange med Team Rynkeby og har tilbagelagt 800 kilometer i sadlen på Highway One i Californien til fordel for Julemærkefonden.

Bente Balle er dog langt fra færdig med at bruge sig selv og sit omfattende netværk i erhvervslivet til at gøre en forskel for andre. Hun har adskillige nye velgørenhedsprojekter i støbeskeen, men må i første omgang udskyde dem til 2021 på grund af corona-epidemien.

- Det er i mit DNA at skulle gøre en forskel og hjælpe andre. At jeg kan kombinere mit job med velgørenhedsarbejde og min passion for både løb og cykling, giver så meget energi. Ud over alle de gavnlige sundhedsmæssige effekter ved motion, giver det også arbejdsmæssig energi, da jeg ad denne vej ofte får positiv omtale af projekter og Sparekassen. Jeg har altid Sparekassens opbakning og har til gengæld tiltrukket mange nye kunder i forbindelse med projekterne og den medfølgende medieomtale. Og så passer mit regnestykke, siger Bente Balle med et smil.


At jeg kan kombinere mit job med velgørenhedsarbejde og min passion for både løb og cykling, giver så meget energi.

Bente Balle-Jakobsen


Hun og Jens Balle bor sammen i Kolding og har hver tre voksne børn, som alle er fløjet fra reden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce