Annonce
Ribe Esbjerg HH

Rutineret målmand reddede et point til Ribe-Esbjerg

Søren Rasmussen stod en flot kamp, da Ribe-Esbjerg fik et point fra den første kamp i nedrykningsspillet. Arkivfoto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Håndbold: Målmand Søren Rasmussen snuppede et straffekast efter tid, og sikrede Ribe-Esbjerg et enkelt point hjemme mod Lemvig-Thyborøn i den første kamp i det betydningsløse nedrykningsspil.

Kampen i tal

Ribe-Esbjerg HH- Lemvig-Thyborøn 32-32 (16-18)

Stillingen undervejs: 6-7, 7-10, 11-13, 13-17, 16-18, 20-23, 29-29, 31-30

Topscorer, Lemvig-Thyborøn: Pelle Schilling 7

Målscorere Ribe-Esbjerg: Jonas Larholm 8, Mathias Jørgensen 7, Kasper Kvist 4, Miha Zvizej 4, Besard Hakaj 3, Runar Karason 2, Nicolai Nygaard 2, Simon Birkefeldt 1, Magnus Sødenå 1

Udvisninger

Ribe-Esbjerg 3, Lemvig-Thyborøn 5

Hjemmeholdet var i størstedelen af første halvleg et par skridt efter på måltavlen. Efter 12 minutter bragte Lemvig-Thyborøn sig for første gang i kampen foran med tre, og så tog Ribe-Esbjerg-træner Kristian Kristensen time out.

Det ændrede dog ikke alverden, og, så kunne gæsterne gå til pause med en føring på 18-16.

Annonce

Anden halvleg bød på mere af samme skuffe. Lemvig-Thyborøn var hele tiden foran to til fire mål, men Søren Rasmussen sørgede med mange redninger for, at Ribe-Esbjerg kunne kæmpe sig tilbage. Med ti minutter igen udlignede Miha Zvizej til 29-29, og så var der spænding til det sidste.

Ribe-Esbjerg havde alle muligheder for at tage sejren til sidst, men to store fejl af Nicolai Nygaard inden for de sidste to minutter blev kostbare.

I stedet fik Pelle Schlling muligheden for at sikre Lemvig-Thyborøn sejren på et straffekast efter tid ved stillingen 32-32, men det lykkedes ikke. Med sin 18. redning i kampen sikrede en storspillende Søren Rasmussen Ribe-Esbjerg et enkelt point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce