Annonce
Rejser

Ryanair åbner nye ruter til græske øer

Ryanair flyver fra 2. juli til Korfu fra både Aarhus og København - i begge tilfælde med afgange fredag og mandag, således at ferieturen ikke nødvendigvis behøver at være præcis en uge. Foto: Maksym Kozlenko

Grækenland er et af de europæiske lande, der er længst fremme med hensyn til at kunne tage imod udenlandske turister, og det udnytter Ryanair nu til en storsatsning ved at åbne tre baser på henholdsvis Korfu, Kreta og Rhodos. Fra to af baserne vil Ryanair flyve til Billund, Aarhus og København. Billund Lufthavn vil fra 2. juli modtage to ugentlige fly fra Chania på Vestkreta. På begge afgange skal passagererne forberede sig på at lande på Kreta kort før midnat. Til gengæld kan de glæde sig over ikke at skulle tidligt op, når de skal hjem igen.

Korfu vil ligeledes fra 2. juli kunne nås fra både Aarhus og København. I begge tilfælde bliver der to ugentlige afgange. Vælger man at flyve fra Københavns Lufthavn, er det også her med sen ankomst til rejsemålet. Derimod kan afrejsende fra Aarhus se frem til at skulle flyve mod Korfu klokken 9 og lande klokken 13.05 lokal tid. De betyder til gengæld en meget tidlig afgang på hjemturen.

I alt åbner Ryanair 46 nye ruter fra de tre græske baser til forskellige byer i Europa. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce