Annonce
Esbjerg

Rybners Gymnasier får ny direktør: Skal stå i spidsen for næsten 2000 elever

Gudrun Kirk Petersen glæder sig til den nye rolle, hvor hun vil bidrage til at udvikle studiemiljøet. Foto: Rybners
En række ændringer i organisationen på Rybners betyder, at den gigantiske uddannelsesinstitution nu kan præsentere en ny direktør for gymnasier og HF. Gudrun Kirk Petersen får i sit nye job ansvaret for næsten 2000 elever og 135 ansatte.
Annonce

Esbjerg: Der sker ting og sager på byen helt store uddannelsesinstitution, Rybners.

Administrerende direktør for den store uddannelsesinstitution Olaf Rye præsenterer torsdag en række ændringer i organisationen, der blandt andet betyder, at gymnasierne og HF får ny direktør.

Gudrun Kirk Petersen, som tidligere har været direktør for HR og organisationsudvikling på Rybners, får nu ansvaret for det almene gymnasium, handelsgymnasiet, det tekniske gymnasium, HF, og AspIT, der er en erhvervsrettet IT-uddannelse for unge med Aspergers Syndrom og særlige behov. Hun afløser Olaf Rye, der tidligere har haft to poster selv.

Gudrun Kirk Petersen har arbejdet 21 år på Rybners, og hun ser frem til jobbet som direktør for Rybners Gymnasier og HF, hvor hun skal stå i spidsen for tæt på 2000 elever og 135 ansatte.

- Jeg glæder mig til at få et mere direkte ansvar i forhold til elevernes læring. Som direktør skal jeg bidrage til, at vi systematisk arbejder med udvikling af undervisning og arbejds- og studiemiljø. For mig hænger elevernes trivsel meget sammen med deres læring. Det er en af forudsætningerne for optimal læring, siger hun.

Annonce

Kompetent og dygtig leder

Olaf Rye glæder sig over, at man har sikret sig Gudrun Kirk Petersen til posten.

- I Gudrun får vores gymnasier en meget kompetent og dygtig direktør. Hun har stærke kompetencer i forhold til udvikling af arbejdsmiljø, kvalitet og kompetencer, siger Olaf Rye, der tidligere både har siddet i rollen som administrerende direktør og direktør for gymnasierne og HF. Med ændringen får Olaf Rye mere tid til udvikling og politisk arbejde i direktionen.


For mig hænger elevernes trivsel meget sammen med deres læring. Det er en af forudsætningerne for optimal læring

Gudrun Kirk Petersen, direktør for Rybners Gymnasier og HF


Kernen i den nye organisering af Rybners er ifølge Olaf Rye at styrke institutionens vision om at levere uddannelser med høj kvalitet.

- Med ændringerne i organisationen skærper vi vores fokus på høj kvalitet i vores uddannelser og kurser, siger administrerende direktør for Rybners, Olaf Rye.

De nye ændringer i organisationen trådte i kraft den 6. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce