Annoncørbetalt indhold

Ryd op, og spar penge

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvornår har du sidst kastet et kritisk blik på dine månedlige abonnementer? De fleste af os betaler helt automatisk for flere forskellige abonnementer hver måned, og det kan være svært at bevare overblikket, når nogle trækkes via Betalingsservice og andre trækkes fra forskellige kort og konti. Men det kan ofte betale sig at gennemgå alle dine månedlige betalinger ind imellem for at se, om du faktisk også bruger det, du betaler for. Her er et bud på nogle af de faste betalinger, du med fordel kan genoverveje.


Annonce

Tjek dit mobilabonnement

Et mobilabonnement har vi alle, men ved du, hvad du betaler for? Det er for eksempel ærgerligt at betale mange penge for fri data, hvis du aldrig bruger mobilen til at streame videoer eller andet, der kræver meget data. Tjek, om dit abonnement matcher dit behov.


I samme omgang bør du undersøge, om du betaler dobbelt for den samme tjeneste. Det kan for eksempel være, at din yndlings streamingtjeneste er inkluderet i dit mobilabonnement. Så er der ingen grund til også at betale for et abonnement særskilt til streamingtjenesten.


Har du et hjerte af guld?

Mange anser det for at være god stil at donere penge til godgørende formål. Og kan du undvære en smule hver måned, sætter mange organisationer stor pris på månedlige donationer. Men for nogle kan det gode hjerte også stikke af, især hvis du har svært ved at sige nej til sælgere, der fortæller om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel i verden.


Er du blandt dem, der godvilligt bliver fast bidragsyder til diverse godgørende formål, så prøv at regne sammen, hvor mange penge du faktisk betaler samlet.


Gratis prøveperioder

Er du typen, der elsker et godt tilbud, så kan det være svært at takke nej, når abonnementstjenester tilbyder nye brugere en gratis prøveperiode. Først efter den første måned, vil du blive trukket, og du kan til enhver tid framelde dig igen uden gebyrer.


Problemet opstår, når du glemmer at framelde abonnementet i tide. Især hvis prøveperioden med tydelighed viste, at tjenesten ikke var noget for dig. Hvis du ikke er opmærksom på, at betalingsperioden begynder, kan du ende med at betale rigtig mange penge for noget, du aldrig bruger. Tjek derfor, om du betaler til et abonnement blot fordi, du har glemt at afmelde det.


Underholdning vs. tid

Samtidig er det også smart at overveje, hvor meget du benytter de abonnementer, som du med glæde har tilmeldt dig. Har du nu også brug for tre forskellige streamingtjenester? Får du nogensinde læst alle tre papiraviser? Og får du virkelig lyttet til alle de e-bøger? Vær realistisk, ryd op, og spar penge hver eneste måned.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.