Annonce
Erhverv

Ryddet op efter konkurs: Vorbasse Kro snart klar til nye forpagtere

Ejer Brian Madsen håber, at en ny forpagter eller et nyt forpagterpar snart kan blive inviteret indenfor på kroen. Arkivfoto: Keld Stampe
Der er blevet ryddet op på Vorbasse Kro efter den seneste konkurs. Ejeren vurderer, at han meget snart vil være klar til at invitere en ny forpagter - eller allerhelst et nyt forpagterpar - indenfor på kroen.
Annonce

Vorbasse: Inden længe kan der forhåbentlig igen være gang i aktiviteterne på Vorbasse Kro.

Det er en lille måned siden, at forpagter Jonas Baun Madsen måtte erkende, at han ikke kunne få forretningen til at løbe rundt, og siden har kroen derfor været lukket for besøgende.

Det er dog ikke ensbetydende med, at håbet om, at Vorbasse fortsat kan have en kro i fremtiden, er blevet droppet. Ejeren håber, at det vil være muligt at finde nogle mennesker, der kan være interesserede i at drive kroen videre.

- Vi er ved at være klar til at invitere et nyt forpagterpar ind. Vi har ikke fundet dem endnu, men vi har fået ryddet op på kroen og gjort rent, så nu skal vi ud og søge en ny forpagter. Det må gerne være et forpagterpar, for det styrker meget, hvis man er to, som kan sparre med hinanden, siger Brian Madsen, der ejer Vorbasse Kro.

Det kan blive en rigtig god forretning. Der er mange muligheder, og byen er god til at bakke op, så det er bare om at springe ud i det, hvis man har modet på det.

Brian Madsen, ejer, Vorbasse Kro

Annonce

Kan blive en god forretning

Jonas Baun Madsen nåede blot at stå i spidsen for Vorbasse Kro i to år. Han overtog driften i september 2017. Han indførte nye idéer som at åbne restauranten på hverdage og give folk mulighed for at købe take away, men til syvende og sidst måtte han erkende, at det var vanskeligt at få forretningen til at løbe rundt.

Kroejeren tror dog fortsat på, at det kan være en god forretning at drive kro i en lille by som Vorbasse.

- Det kan blive en rigtig god forretning. Der er mange muligheder, og byen er god til at bakke op, så det er bare om at springe ud i det, hvis man har modet på det, siger Brian Madsen, der selv tidligere har drevet Vorbasse Kro sammen med hustruen Jane Langvad.

De har endnu ikke formelt annonceret efter en ny forpagter til kroen, men de vil nu så småt begynde at lægge følere ud i miljøet.

- Vi har en del kontakter i restaurationsbranchen, for det kan være, at der går nogle kokke rundt og gerne vil ud og prøve drømmen af og stå på egne ben, siger Brian Madsen, der i forvejen driver Vorbasse Ferielejligheder og Nebelgård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce