Annonce
Rejser

Rye115 er et badehotel i storbyen

Rye115 er en herskabslejlighed fra 1905. I dag er det et urbant badehotel, der blev gennemrenoveret sidste år. PR-foto
Rye115 er navnet på et urbant badehotel, der ligger på Østerbro i København. Hotellet består af 20 forskelligt indrettede værelser i en gammel herskabslejlighed på Ryesgade.
Annonce

Langt de fleste badehoteller ligger i Jylland, tæt på natur og hav, men ikke alle.

Rye115 ligger på Østerbro i København, tæt på Østerbrogade, Trianglen, Fælledparken, Øresund og københavnske seværdigheder.

Rye115 er familiedrevet og vil gerne være storbyens svar på et urbant badehotel. Ejerne Charlotte Eberhard og Claus Højbjerg Andersen fik hotellet gennemrenoveret sidste år.

"Universet omkring Rye115 er skræddersyet af hotellets ejere, Charlotte og Claus, der selv har følt behovet for at bo autentisk og unikt på rejser frem for at tage på stressende, stereotype storbyferier uden lokalkolorit - og desuden hæfter sig ved, at nærmiljøets charme og skjulte perler jo altid er det, vi anbefaler til andre, når vi vender hjem," skriver de i en pressemeddelelse.

Rye115

Rye115 er et hotel, der har ligget på Østerbro i København siden 2002.

I 2019 blev hotellet gennemrenoveret.

I dag råder det over 20 værelser, der er fordelt på enkelt-, dobbelt- og familieværelser.

Pris for en overnatning i et dobbeltværelse er 995-1295 kroner alt afhængig af sæson.

Rye115 har åbent hele året.

Adressen er Ryesgade 115, 2100 København Ø.

Læs mere på www.rye115.com.

Annonce

Hjemmebag

Derfor er alle værelser individuelt indrettet i samarbejde med designvirksomheden Tapet-Café, der designer og skræddersyr interiør.

Gæsterne kan omgive sig med tapeter og tekstiler, danske vintage-arkitektmøbler og genbrugsporcelæn, som skal give gæsterne en hjemlig følelse. Ligesom mange gamle badehoteller har Rye115 også fælles badeværelser.

I det hele taget er fællesskabet et omdrejningspunkt. Der er ikke kun mulighed for at dyrke det i et fælles opholdsrum, men også ved langborde til morgenmaden, hvor der bliver serveret hjemmebagt morgenbrød.

Til frokost og aftensmad giver værtsparret anbefalinger til de mange spisesteder i kvarteret. Hver eftermiddag er der mulighed for at nyde et stykke kage enten i opholdsrummet eller på terrassen.

Morgenmad ved langbord. PR-foto
Rye115 ligger på Østerbro i København. PR-foto
Terrassen på Rye115. PR-foto
Et af de nye værelser på Rye115. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce