Annonce
Erhverv

Ryggen siger stop: Lukker salon efter 12 år

Problemer med ryggen tvinger Dorthe Wolf Hansen til at lukke Frisørsaksen i Vestergade i Rødekro. Sidste åbningsdag er 21. december. Privatfoto
Nu går den ikke længere. Dorthe Wolf Hansen er aldrig rigtig kommet sig over to diskusprolapser og derfor lukker hun Frisørsaksen i Rødekro ved juletid.

Rødekro: Kort før jul er det slut, så lukker salonen Frisørsaksen i Rødekro. Og det er ikke med indehaverens gode vilje. Det fortæller hun i en pressemeddelelse.

- Det har ikke været nogen let beslutning, men en nødvendighed, da min ryg siger stop. Det er nu fem år siden, jeg fik to diskusprolapser i ryggen, og det er desværre ikke blevet bedre med årene, forklarer Dorthe Wolf Hansen.

Derfor skal posen med fremtidsmuligheder nu rystes.

- Jeg er kommet frem til den beslutning, at jeg skal lytte til min krop og lave noget andet end at være frisør, siger Dorthe Wolf Hansen.

Frisørsaksens sidste åbningsdag bliver lørdag den 21. december.

- En stor tak skal lyde til vores søde og trofaste kunder for støtte og opbakning igennem årene, lyder det fra Dorthe Wolf Hansen, som allerede har sagt farvel til to medarbejdere, der er kommet videre, og siger farvel til yderligere tre, når de er tilbage fra barsel.

- Jeg startede som selvstændig i Rødekro i 2007, hvor jeg overtog salonen efter Ewald Hansen. Det har været nogle gode og spændende år sammen med det dygtigste og bedste personale, jeg kunne ønske mig, siger Dorthe Wolf Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce