Annonce
Erhverv

Ryggen siger stop: Lukker salon efter 12 år

Problemer med ryggen tvinger Dorthe Wolf Hansen til at lukke Frisørsaksen i Vestergade i Rødekro. Sidste åbningsdag er 21. december. Privatfoto
Nu går den ikke længere. Dorthe Wolf Hansen er aldrig rigtig kommet sig over to diskusprolapser og derfor lukker hun Frisørsaksen i Rødekro ved juletid.

Rødekro: Kort før jul er det slut, så lukker salonen Frisørsaksen i Rødekro. Og det er ikke med indehaverens gode vilje. Det fortæller hun i en pressemeddelelse.

- Det har ikke været nogen let beslutning, men en nødvendighed, da min ryg siger stop. Det er nu fem år siden, jeg fik to diskusprolapser i ryggen, og det er desværre ikke blevet bedre med årene, forklarer Dorthe Wolf Hansen.

Derfor skal posen med fremtidsmuligheder nu rystes.

- Jeg er kommet frem til den beslutning, at jeg skal lytte til min krop og lave noget andet end at være frisør, siger Dorthe Wolf Hansen.

Frisørsaksens sidste åbningsdag bliver lørdag den 21. december.

- En stor tak skal lyde til vores søde og trofaste kunder for støtte og opbakning igennem årene, lyder det fra Dorthe Wolf Hansen, som allerede har sagt farvel til to medarbejdere, der er kommet videre, og siger farvel til yderligere tre, når de er tilbage fra barsel.

- Jeg startede som selvstændig i Rødekro i 2007, hvor jeg overtog salonen efter Ewald Hansen. Det har været nogle gode og spændende år sammen med det dygtigste og bedste personale, jeg kunne ønske mig, siger Dorthe Wolf Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Annonce