Annonce
Erhverv

Ryggen siger stop: Lukker salon efter 12 år

Problemer med ryggen tvinger Dorthe Wolf Hansen til at lukke Frisørsaksen i Vestergade i Rødekro. Sidste åbningsdag er 21. december. Privatfoto
Nu går den ikke længere. Dorthe Wolf Hansen er aldrig rigtig kommet sig over to diskusprolapser og derfor lukker hun Frisørsaksen i Rødekro ved juletid.

Rødekro: Kort før jul er det slut, så lukker salonen Frisørsaksen i Rødekro. Og det er ikke med indehaverens gode vilje. Det fortæller hun i en pressemeddelelse.

- Det har ikke været nogen let beslutning, men en nødvendighed, da min ryg siger stop. Det er nu fem år siden, jeg fik to diskusprolapser i ryggen, og det er desværre ikke blevet bedre med årene, forklarer Dorthe Wolf Hansen.

Derfor skal posen med fremtidsmuligheder nu rystes.

- Jeg er kommet frem til den beslutning, at jeg skal lytte til min krop og lave noget andet end at være frisør, siger Dorthe Wolf Hansen.

Frisørsaksens sidste åbningsdag bliver lørdag den 21. december.

- En stor tak skal lyde til vores søde og trofaste kunder for støtte og opbakning igennem årene, lyder det fra Dorthe Wolf Hansen, som allerede har sagt farvel til to medarbejdere, der er kommet videre, og siger farvel til yderligere tre, når de er tilbage fra barsel.

- Jeg startede som selvstændig i Rødekro i 2007, hvor jeg overtog salonen efter Ewald Hansen. Det har været nogle gode og spændende år sammen med det dygtigste og bedste personale, jeg kunne ønske mig, siger Dorthe Wolf Hansen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Haderslev

Gravene skal have en plan

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce