Annonce
jv.dk

Så åbnede Slesvig-Holstens største messe

Landbrugs- og miljøminister Jan Philipp Albrecht kom helt tæt på landbruget, da han torsdag åbnede Norla. Foto: Dirk Jennert.

RENDSBURG: Slesvig-Holstens traditionsrige forbruger- og landbrugsmesse, Norla, slog torsdag portene på vid gab for 70. gang. Knap 600 udstillere fra ind- og udland præsenterer frem til søndag deres produkter på såvel de udendørs arealer som i flere haller.

Også delstatens dyrskue bliver afviklet på Norla. Dyrskuet finder traditionels sted på messen hvert andet år.

Messeledelsen oplyser, at alle stande er udsolgt.

Norla er den største forbrugermesse i Slesvig-Holsten. I løbet af arrangementets fire dage forventer arrangørerne cirka 70.000 besøgende.

Som optakt til begivenhederne tog landsbrugs- og miljøminister Jan Philipp Albrecht den traditionelle rundtur på messeområdet.

- Økonomisk og i forhold til miljøet står landbruget i Slesvig-Holsten over for store udfordringer. Men delstaten er godt på vej, mente Jan Philipp Albrecht.

Han roste det gode samarbejde mellem alle forbundslandets aktører, der blandt andet er gået sammen om en plan for beskyttelse af vandmiljøet.

Til gengæld fik ministeren også ros af præsidenten for landboforeningen i Slesvig-Holsten, Werner Schwarz, der stod for den officielle åbning af Norla. Schwarz betegnede samarbejdet mellem minister og landbrug som særdeles løsningsorienteret.

Annonce
Annonce