Annonce
Aabenraa

Så er atleterne klar til en ny sæson

Mandag 12. april tager AaIG Atletik hul på en ny sæson. Privatfoto

Aabenraa: Som det er tilfældet for så mange andre klubber, har det seneste år heller ikke været det bedste for atletikken i Aabenraa IG. Der har været et vist frafald, ligesom den normale rekruttering ved sæsonstarten i 2020 ikke var mulig.

Men mandag 12. april starter man op på Aabenraa Stadion med atletiktræning for børn og unge til en ny sæson, hvor situationen gerne skulle nærme sig det normale, og hvor der ud over de "gamle" medlemmer forhåbentligt også dukker flere nye interesserede op. Der er tilbud til børn og unge fra 6 år og opefter.

- Det er vigtigt at pege på, at atletik jo ikke kun er for dem, der vil opnå fine resultater i løb, spring eller kast. Atletik er nok den mest alsidige idræt, der findes – i hvert fald indtil man specialiserer sig i en bestemt øvelse. Så atletik er også en god idræt for den, der vil være i en almen god form og vil forbedre sig på et personligt plan. Samtidig skal det understreges, at klubben vægter også det sociale højt, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben, der henviser til sin hjemmeside, www.aaigatletik.dk, for flere oplysninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Erhverv

Montører overfuses af vrede kunder på hjemmekontoret: Nu får de hjælp til at nedtrappe konflikterne

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sønderborg For abonnenter

Modstander undrer sig over byggeri af biogasanlæg: - Det er grove løjer

Annonce