Annonce
Sport

Så er den i vinkel: Her er Region Vardes nye A-kører - se også videoen

Michael Jepsen Jensen er en af de bedste danske speedwaykørere. Det får de glæde af i Region Varde Elitesport i den kommende sæson. Foto: Chris U. Pedersen

26-årige Michael Jepsen Jensen skal i den kommende sæson være den nye store profil hos de danske mestre fra Region Varde.

Speedwayholdet fra Region Varde Elitesport har været usædvanlig stærkt kørende i de seneste sæsoner, hvor det er blevet til guld, sølv og endnu en guldmedalje i år på egen slagger.

Og alt tyder på, at publikum på Varde Motor Arena i Outrup også får noget at juble over i 2019, for holdleder Steven Andersen og de øvrige folk i klubbens sportslige ledelse er da godt nok ved at få banket et slagkraftigt mandskab sammen.

Onsdag aften ved et sponsorarrangement på Næsbjerghus ved Varde løftede klubben sløret for navnet på klubbens nye A-kører - og det er altså ikke en hr. hvem som helst, som fremover trækker klubvesten over hovedet i den nye sæson.

Navnet er Michael Jepsen Jensen, der er fra Grindsted, men han har kørt for Slangerup i de seneste tre sæsoner. Nu er tiden så inde til at søge nye udfordringer.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Slangerup. Ingen tvivl om det, men de har Mikkel Michelsen som deres A-kører - og så har jeg jo gennem længere tid været i en rigtig fin dialog med Region Varde. Og jeg er meget glad for, at vi nu har fået lavet en aftale, fortæller Michael Jepsen Jensen.

"Li'glad", som han kaldes i speedwaykredse, bragede igennem tilbage i 2012, hvor han blev U21-verdensmester og også som wildcard-kører formåede at vinde et grandprix i Vojens.

Annonce

Det er en fin klub, hvor der er sket utrolig mange positive ting i en årrække, så jeg kan have fuldt fokus på mit ræs og mit hold.

Michael Jepsen Jensen om Region Varde Elitesport

En styrkelse af holdet

Region Varde-holdleder Steven Andersen er svært tilfreds med tilgangen af Michael Jepsen Jensen, der afløser Hans Andersen på A-pladsen på hans hold.

- Vi er blevet forstærket. Det vil jeg helt klart vurdere. Michael er en blændende kører, og han er en af de absolutte stærkeste herhjemme, og jeg er sikker på, at vi kan være med til at løfte hinanden, lyder meldingen.

Grindsted, der er Jepsen Jensens barndomsklub, er også med i ligaen, men de har ikke jagtet hans underskrift.

- Der har ikke været nogen kontakt, men mit skifte til Region Varde betyder faktisk rigtig meget for mig. Det er en fin klub, hvor der er sket utrolig mange positive ting i en årrække, så jeg kan have fuldt fokus på mit ræs og mit hold.

Giver det et skud

Udover at køre for Region Varde vil Michael Jepsen Jensen også være at finde i den polske og den svenske liga i 2019.

- Jeg fortsætter i Zielona Gora, hvor jeg faktisk har skrevet to år, og også i svenske Eskilstuna, som jeg er blevet mester med, så tingene er for alvor ved at falde i hak - og derfor er jeg egentlig allerede ved at glæde mig til næste sæson.

Individuelt er en tilbagevenden til grandprix-serien Michael Jepsen Jensens store drøm, men der er blevet ekstremt svært at presse sig gennem nåleøjet.

- Det er klart, at jeg giver den et skud i kvalifikationen, og så håber jeg, at det lykkes. 2018 har faktisk været min måske allerbedste sæson nogensinde, så der er bestemt noget at bygge på.

Men hverken Michael Jepsen Jensen eller Steven Andersen vil love mere guld i 2019.

- Vi går selvfølgelig efter det, men min målsætning er en placering i top tre, men det er klart, at når vi to gange har prøvet at vinde grundserien og efterfølgende har stået hjemme på Varde Motor Arena med pokal og guldmedaljer om halsen, har man rigtig meget lyst til at gøre det igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce