Annonce
Haderslev

Så er der igen sko på hylderne i Skoringen Haderslev

Fra venstre Jette Søberg og Maja Bloch fra Skoringen Haderslev har travlt med at fylde hylderne med nye sko. Foto: Dorthe Rasmussen
Torsdag den 28. januar genåbner Skoringen i Bispegade med ny ejer. Hylderne er ved at blive fyldt op med forårets sko-nyheder, der byder på masser af knald på farverne, fortæller daglig leder Jette Søberg.

HADERSLEV: Efter flere måneder med tomme hylder, troede mange lokale, at Skoringen Haderslev var ved at lukke.

Men det er heldigvis ikke tilfældet.

Torsdag den 28. januar åbner Skoringen igen med en ny ejer, og selv om der stadig er vinter og gråt udenfor, så er der forår inde i butikken.

- Vi åbner med super mange flotte farver. Sko-moden i det her forår er lidt mere vovet, konstaterer Jette Søberg, som er daglig leder af Skoringen Haderslev.

Skoringen får en shop in shop med sneakers fra mærket Sketchers.

- I det hele taget kommer sneakers til at fylde rigtig meget i det her forår. Vi vil selvfølgelig også have klassiske sko i alle de mærker, som Skoringen forhandler. Vi vil også have lidt vinterstøvler, men ellers så er det alle de nye forårsvarer, vi åbner med, fortæller Jette Søberg.

Der er ikke planlagt den store åbningsfest.

- Vi vil have lidt snacks og sodavand. Men ellers så åbner vi helt normalt, og så vil der blive noget aktivitet senere, hvor vi vil markere, at der er kommet ny ejer, tilføjer Jette Søberg.

Den nye ejer, Kenneth Nisgaard, kan heller ikke være alle steder på én gang.

Han overtager den 28. januar hele fem Skoringen-butikker af ægteparret Jørn og Hella Andersen, som har valgt at sælge butikkerne, da de nærmer sig efterlønsalderen og gerne vil drosle ned.

Ægteparret er anden generation i familiefirmaet Sander Sko, der åbnede butikken i Haderslev i 1982.

I 2001 blev butikken omdøbt til Skoringen.

Baggrund

Skoringen i Haderslev er sammen med Skoringen butikkerne i Sønderborg, Aabenraa og Fredericia blevet overdraget til Kenneth Nisgaard.

Kenneth Nisgaard driver i forvejen fem Skoringen butikker i Blåvand, Esbjerg, Vejen og Middelfart.

Skobutikken i Haderslev åbnede i 1982, og i 2001 blev butikken en del af Skoringen-kæden.

Butikken fortsætter som Skoringen, og det er også det samme personale, der vil være at finde i butikken fremover.

Den kommende nye ejer Kenneth Nisgaard har drevet skobutikker i 12 år. Han bor privat i Ribe med sin kone og fire børn.

Nu er det slut med tomme hylder. Nye varer ankommer til Skoringen Haderslev. Foto: Dorthe Rasmussen
Kenneth Nisgaard fra Ribe har overtaget butikken i Haderslev. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Der bliver brug for hjælpepakker sommeren over

Meget tyder på, at vi nu er vidne til det største og mest voldsomme tilbageslag, der nogensinde er registreret i USA. Det skrev Dansk Erhvervs cheføkonom, Tore Stramer, i en økonomisk kommentar, organisationen med hovedsæde i den gamle Børsen-bygning i København sendte ud torsdag eftermiddag. Lige ovre på den anden side af gaden ligger Finansministeriet, hvor det torsdag formiddag på et pressemøde blev slået fast, at andet kvartal i år ser ud til at blive det sorteste kapitel i dansk økonomis historie. Til sammen tegner det et dystert billede, der gør det nødvendigt, at vi i et helt usædvanlig grad står sammen om at redde, hvad reddes kan i dansk erhvervsliv. De meget omfattende hjælpepakker rækker formentlig ikke. Derfor er det fornuftigt, at den socialdemokratiske regering torsdag indledte politiske forhandlinger om et såkaldt serviceeftersyn af hjælpepakkerne. Finansminister Nicolai Wammen sagde efter pressemødet, at han kunne forestille sig en forlængelse af hjælpepakkerne til 9. juli. Men det er ikke usandsynligt, at det ikke engang er lang tid nok, hvis ikke for mange ellers sunde virksomheder dør af pengemangel. Det er desværre realistisk, at hjælpepakkerne helt eller delvist skal vare sommeren over for at få den ønskede effekt. Blandt de mange årsager er den hurtigt voksende krise i USA og den meget langsomme genåbning af Danmark. USA er vores største eksportmarked, som op imod 900.000 danske job er direkte eller indirekte afhængige af, så den amerikanske nedtur kan ramme danske virksomheder meget hårdt. Dertil kommer, at regeringen valgte den dyreste løsning, da første fase af genåbningen blev meddelt i mandags. Eksperter præsenterede regeringen for tre mulige modeller for en genåbning. Den valgte model vil ifølge tænketanken Kraka koste et månedligt tab på 14 milliarder kroner, mens mellemløsningen ville have været fem milliarder kroner billigere uden, at den nødvendigvis havde kostet flere menneskeliv.

Sydjylland For abonnenter

Tage kæmpede mod tyskerne, men blev siden nazist: - Du skal vide, at vi ikke tror, du var en Forbryder

Annonce