Annonce
Haderslev

Så er der igen sko på hylderne i Skoringen Haderslev

Fra venstre Jette Søberg og Maja Bloch fra Skoringen Haderslev har travlt med at fylde hylderne med nye sko. Foto: Dorthe Rasmussen
Torsdag den 28. januar genåbner Skoringen i Bispegade med ny ejer. Hylderne er ved at blive fyldt op med forårets sko-nyheder, der byder på masser af knald på farverne, fortæller daglig leder Jette Søberg.

HADERSLEV: Efter flere måneder med tomme hylder, troede mange lokale, at Skoringen Haderslev var ved at lukke.

Men det er heldigvis ikke tilfældet.

Torsdag den 28. januar åbner Skoringen igen med en ny ejer, og selv om der stadig er vinter og gråt udenfor, så er der forår inde i butikken.

- Vi åbner med super mange flotte farver. Sko-moden i det her forår er lidt mere vovet, konstaterer Jette Søberg, som er daglig leder af Skoringen Haderslev.

Skoringen får en shop in shop med sneakers fra mærket Sketchers.

- I det hele taget kommer sneakers til at fylde rigtig meget i det her forår. Vi vil selvfølgelig også have klassiske sko i alle de mærker, som Skoringen forhandler. Vi vil også have lidt vinterstøvler, men ellers så er det alle de nye forårsvarer, vi åbner med, fortæller Jette Søberg.

Der er ikke planlagt den store åbningsfest.

- Vi vil have lidt snacks og sodavand. Men ellers så åbner vi helt normalt, og så vil der blive noget aktivitet senere, hvor vi vil markere, at der er kommet ny ejer, tilføjer Jette Søberg.

Den nye ejer, Kenneth Nisgaard, kan heller ikke være alle steder på én gang.

Han overtager den 28. januar hele fem Skoringen-butikker af ægteparret Jørn og Hella Andersen, som har valgt at sælge butikkerne, da de nærmer sig efterlønsalderen og gerne vil drosle ned.

Ægteparret er anden generation i familiefirmaet Sander Sko, der åbnede butikken i Haderslev i 1982.

I 2001 blev butikken omdøbt til Skoringen.

Annonce

Baggrund

Skoringen i Haderslev er sammen med Skoringen butikkerne i Sønderborg, Aabenraa og Fredericia blevet overdraget til Kenneth Nisgaard.

Kenneth Nisgaard driver i forvejen fem Skoringen butikker i Blåvand, Esbjerg, Vejen og Middelfart.

Skobutikken i Haderslev åbnede i 1982, og i 2001 blev butikken en del af Skoringen-kæden.

Butikken fortsætter som Skoringen, og det er også det samme personale, der vil være at finde i butikken fremover.

Den kommende nye ejer Kenneth Nisgaard har drevet skobutikker i 12 år. Han bor privat i Ribe med sin kone og fire børn.

Nu er det slut med tomme hylder. Nye varer ankommer til Skoringen Haderslev. Foto: Dorthe Rasmussen
Kenneth Nisgaard fra Ribe har overtaget butikken i Haderslev. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce