Annonce
Tønder

Så er der rejsegilde på Skærbæks nye skole

Sådan så skolebyggeriet ud tidligere på året - nu inviteres der til rejsegilde på den ny Skærbæk Skole. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Fredag den 28. februar inviterer Tønder Kommune alle interesserede til rejsegilde på den nye skole i Skærbæk.
Annonce

Skærbæk: Det store skolebyggeri i Skærbæk tager efterhånden så meget form, at tagkonstruktionen snart er på plads. Derfor inviterer Tønder Kommune til rejsegilde fredag den 28. februar klokken 11 til 13.

- Vi glæder os til at se store som små til rejsegilde på den nye skole i Skærbæk. Det er jo det største byggeri i Tønder Kommunes historie. Det siger ikke så lidt. Derfor er det også en historisk dag, som vi håber, mange vil være med til at markere og festliggøre, siger formanden for børn- og skoleudvalget, Kim Printz Ringbæk (S) i en pressemeddelelse fra Tønder Kommune.

Alle er inviteret til at deltage i rejsegildet, hvor formand for teknik- og miljøudvalget Bo Jessen (V) og elevrådsformand Linda Hansen som første punkt på dagsordenen afslører navnet på den nye skolevej.

Dernæst vil udvalgsformand Kim Printz Ringbæk og entreprenøren holde taler, inden skolens kor står for dagens musikalske indslag. Dagen byder også på gratis pølser, øl og sodavand samt mulighed for at gå en tur rundt i byggeriet og se, hvor langt håndværkerne er kommet.

- Tilmelding er ikke nødvendig. Bare kom og vær med til at gøre dagen til noget særligt, lyder opfordringen fra Kim Printz Ringbæk.

Den nye skole i Skærbæk forventes at stå klar til, at eleverne rykker ind i uge 43. Oprindeligt var planen, at skolen skulle være klar efter sommerferien, men de store mængder regn har forsinket byggeriet med to måneder, så skolen nu i stedet forventes klar til brug efter efterårsferien./aki

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Annonce