Annonce
Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Rema 1000 åbner snart i Ølgod. Medarbejderne kører paller med varer ind i disse dage.Foto: Jacob Schultz
Efter fem års forberedelser er det op over. Torsdag i næste uge slår en ny Rema 1000 dørene op og ændrer for altid bymidten i Ølgod.
Annonce

Ølgod: Martin Fuglbjerg er glad. Om otte dage åbner han sin nye Rema 1000 på Østerbro i Ølgod, og dermed har han nået sit mål:


Jeg kunne ikke have gjort det uden min kone. I begyndelsen var jeg næsten ikke hjemme.

Martin Fuglbjerg blev Rema-købmand som kun 26-årig og far til to


- Jeg skal ende her. Jeg bor i byen, og vores børn er vokset op her, så her skal vi blive, siger han.

Han var kun 26 år, da han for seks år siden blev selvstændig Rema-købmand i Ølgod. 26 år, gift og far til to drenge på dengang to og tre år.

Rema 1000 åbner snart i Ølgod. Medarbejderne kører paller med varer ind i disse dage. Foto: Jacob Schultz

- Jeg kunne ikke have gjort det uden min kone. I begyndelsen var jeg næsten ikke hjemme. Nu har jeg et fast hold, så nu kan jeg endda skiftes med min kone om at hente og bringe drengene, siger han.

Det faste hold er Rasmus Christensen, hans kompagnon, og de to elever Maria Kærgaard Nielsen og Else Skovdal Langelund . Fire unge der, ligesom Martin selv, har været i Rema siden de var 15, og ikke drømmer om andet.

Annonce

En købmand - to kompagnoner

At Martin Fuglbjerg og Rasmus Christensen er kompagnoner betyder, at Martin har købt franchise-andelen og er købmanden officielt, men han og Rasmus Christensen har indbyrdes tegnet kontrakt om at dele ansvar, timer og økonomi.

Rema 1000 i Ølgod

Ølgod fik en af Danmarks første Rema-butikker.

Den tidligere butik i Gartnerpassagen bliver tømt i næste uge.

Martin Fuglbjerg har i alt 35 medarbejdere i sin nye Rema 1000. Han ser tiden an når Netto åbner skråt overfor om to måneder, for at se, om han får brug for flere.

Ved flytningen udvider Rema åbningstiden fra 7 til 22 hver dag. I Gartnerpassagen havde butikken åbent 8-21.

- Man skal jo kende hinanden rigtig godt, for at gøre det, siger Martin Fuglbjerg.

Rasmus Christensen var selvstændig Rema-købmand i Esbjerg. I Ølgod er han og Martin Fuglbjerg kompagnoner. Foto: Jacob Schultz

Faktisk var hans sidste job som ansat i Rema-kæden som souschef i Rasmus Christensens Rema 1000 i Esbjerg. Dengang var det Rasmus, der var købmanden. For godt et år siden besluttede de to at slå deres kræfter sammen.

- Da jeg fik godkendelse på, at Rema ville bygge ny butik i Ølgod, siger Martin Fuglbjerg.

Han begyndte at påvirke den norsk-ejede købmandskæde kort tid efter, han overtog Ølgod. Torsdag i næste uge åbner han og medarbejderne med masser af tilbud.

Der er travlt overalt, oppe som nede. Foto: Jacob Schultz

- Det bliver en fest. Min kone har taget fri fra arbejde i 14 dage for at være med til det. Hun er med en uge op til åbningen, og den første uge vi har åbent, siger han.

Rasmus Christensens hustru har også taget fri for være med, for de har det begge to sådan, at deres købmandsliv er en del af familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce