Annonce
Team Esbjerg

Så er det på plads: Team Esbjerg og fantastiske Frafjord laver ny aftale

Marit Frafjord og Team Esbjerg er blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere en sæson. Foto: Chresten Bergh
Onsdag fyldte Marit Frafjord 35 år, men hun har stadig masser af appetit på at spille håndbold på allerøverste hylde. Hun har i den grad niveauet og indtil videre spillet en meget stærk sæson. Cheftræner Jesper Jensen mener, at Frafjord er ekstraordinær både på og udenfor banen.
Annonce

HÅNDBOLD - TEAM ESBJERG: I går sang landsholdskammeraterne fødselsdagssang, uddelte gaver og råbte hurra for hende.

Om der blev råbt hurra 35 gange melder historien dog ikke noget om.

I dag kan der så passende igen bliver råbt for hurra.

Team Esbjerg og Marit Frafjord fortsætter nemlig samarbejdet i yderligere en sæson, hvilket betyder, at den norske veteran fortsætter i det vestjyske frem til sommeren 2022.

- Det betyder kontinuitet og kvalitet. Vi sagde for et stykke tid siden, at vi meget gerne ville fortsætte samarbejdet, og den var Marit heldigvis med på, fortæller cheftræner Jesper Jensen.

Frafjord indstillede oprindelig en storslået karriere, der blandt andet har budt på to gange OL-guld, VM-guld og fire EM-titler, karrieren tilbage i sommeren 2017, men et halvt år tid senere fik hun lysten tilbage.

Og det har Team Esbjerg så kunnet profitere af lige siden.

- Både som menneske og som spiller er Marit noget ekstraordinært. Hun passer så godt ind hos os. Hun er den stille leder, men andre lytter, når hun taler. Hun er meget tillidsskabende og enormt dedikeret, tilføjer Jesper Jensen.

- Vi har overhovedet ikke presset hende til at fortsætte, for hun skulle selvfølgelig mærke efter, om det nu også var det, hun havde lyst til. Det har ikke været nødvendigt at presse hende. Frafjord elsker stadig at spille håndbold - og det er vi naturligvis rigtig glade for.

Og der er ingen tvivl om, at aftalen med Marit Frafjord, der stadig er i en fantastisk fysisk forfatning, er en rigtig god nyhed for Team Esbjerg. Indtil videre har hun spillet en fantastisk sæson, og hun har i den grad vist, at hun stadig har evnen til at gøre en forskel på allerøverste niveau.

Da JydskeVestkysten for få dage siden vurderede hver enkelt Team Esbjerg-spillers præstationer i den første halvdel af sæsonen, var der således absolut topkarakter.

De stærke præstationer har også betydet, at hun nu igen er fast inventar på det norske landshold og altså skal spille EM-slutrunde i Danmark i december.

Annonce

Et nap mere

- Jeg har selvfølgelig overvejet, om jeg skulle stoppe min karriere. Så det er da tænkt godt og grundigt igennem, men det har faktisk overhovedet ikke været svært at sige ja til at fortsætte i Team Esbjerg, fortæller Marit Frafjord.

- Jeg elsker at spille håndbold, og jeg trives vældig godt i Team Esbjerg. Jeg spiller på et godt hold, jeg har nogle fantastiske holdkammerater, og så synes jeg også vældig godt om Jesper (Jensen, red.) som træner.

Så Frafjord tager lige et nap mere. Hun er dermed den anden spiller i den nuværende trup, som har valgt at lave en ny aftale. For kort tid siden forlængede Sanna Solberg kontrakten med tre år, så den nu løber frem til sommeren 2024.


Det har faktisk overhovedet ikke været svært at sige ja til at fortsætte i Team Esbjerg.

Marit Frafjord


- Vi er glade. Det er nemlig vores plan, at vi til næste sæson skal have sammensat det stærkeste hold i Team Esbjergs historie, siger Jesper Jensen.

Annonce

Kipper med flaget

Også bestyrelsesformand Bjarne Pedersen er rigtig godt tilfreds med den seneste aftale.

- Det er fantastisk og et stort skulderklap til klubben og vort trænerteam, at vi igen er i stand til at fastholde en af verdens bedste på sin plads. Frafjord, som egentlig havde lagt bolden på hylden og kom til Team Esbjerg på en halvårlig kontrakt for at hjælpe, har virkelig fundet glæden ved håndbolden igen.

- Vi kipper med flaget i Esbjerg, siger han.

I den kommende tid satser Team Esbjerg på at få flere spillere på plads.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce