Annonce
Team Esbjerg

Så er det på plads: Brølstærke Vilde og Team Esbjerg er enige om en ny aftale - se videoen

Randers HK - Team Esbjerg. Bambusa Kvindeligaen. Her ses Vilde Mortensen Ingstad. Foto: Annelene Petersen
Andre klubber har været på banen, men Vilde Mortensen Ingstad har det så godt i Team Esbjerg, at hun ikke for alvor har været i tvivl om, hvad der er det rigtige for hende. Ny toårig kontrakt er netop skrevet under.

Hun har på ingen måde fået nok af Team Esbjerg, og Team Esbjerg har overhovedet heller ikke fået nok af hende.

Derfor har Vilde Mortensen Ingstad sat sin underskrift på en ny aftale med de seneste to sæsoners danske mestre. Dermed er den stærke stregspiller, der i sæsonen 2018-19 blev kåret til årets kvindelige håndboldspiller,  i Team Esbjerg frem til sommeren 2023.

Ingstad kom til Team Esbjerg i sommeren 2016 og er dermed i gang med sin femte sæson i klubben.

- Det er selvfølgelig en pæn lang periode, men jeg elsker at være her. Og det har jeg gjort hele tiden. Jeg er virkelig glad for klubben og alle de mennesker, som er omkring mig.

- Helt ærligt, så tror jeg ikke, at man uden videre kan finde sådan noget et andet sted. Derfor har jeg stor lyst til at fortsætte - og heldigvis ville klubben også gerne have mig.

Annonce

Meget bevidst

Og når man som Vilde Mortensen Ingstad er en rigtig dygtig håndboldspiller, har der naturligvis også være andre klubber på banen.

- Det er rigtigt. Der har været andre, og selvfølgelig har jeg overvejet alternativerne, men jeg er meget bevidst omkring, hvor godt jeg har det i Team Esbjerg. Det skal man ikke tage for givet, og derfor er jeg meget glad for, at jeg fortsætter i klubben.

Ingstad er meget tilfreds med, at Team Esbjerg også i de kommende sæsoner ser ud til at stå meget stærkt, hvilket der i de seneste dage er blevet sat en tyk streg under med signingerne af målvogter Dinah Eckerle og playnaker Henny Reistad.


Jeg er meget bevidst omkring, hvor godt jeg har det i Team Esbjerg.

Vilde Mortensen Ingstad


- Det betyder meget, men jeg har stor tiltro til klubben. Team Esbjerg er en meget seriøs klub med ambitiøse målsætninger, og det kan jeg rigtig godt lide.

Ingstad satser på, at hun og Team Esbjerg på et tidspunkt står klar, når der skal spilles Final4 i Champions League.

- Det er helt klart et mål. Det drømmer vi allesammen om. Vi ved også, at vi spiller enormt mange kampe mod enormt gode hold, så alt skal flaske sig, men vi går efter det og tror på det, understreger hun.

Annonce

X factor

Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen er rigtig godt tilfreds med, at Ingstads nye toårige aftale er på plads.

- Hun kan afgøre topkampe, hun har x factor, hun har et internationalt snit over sit spil, og hun bidrager til den menneskelige kontinuitet på holdet.

- Jeg tror på, at jeg kan blive ved med at udvikle mig som håndboldspiller, og at vi sammen kan nå Final4 i Champions League, siger Vilde Mortensen Ingstad. Arkivfoto: Chresten Bergh

Vilde Mortensen Ingstad, der dermed også fremadrettet kommer til at danne en stærk stregtrio med Marit Frafjord og Kaja Kamp, har spillet 173 kampe for Team Esbjerg og scoret i alt 531 mål. Efter Estavana Polman er hun spilleren med højeste anciennitet i klubben.

Onsdag spiller Ingstad og holdkammeraterne hjemmekamp mod Ajax København i en mennesketom Blue Water Dokken - og i den kamp handler det i hvert fald om at gøre det cirka 300 procent bedre end ligakampen i sidste uge i Holstebro, hvor Team Esbjerg floppede og spillede 22-22.

Optakt

Håndbold, ligaen kvinder

Onsdag 18.30: Team Esbjerg - Ajax København

Truppen

Ingen ændringer

JV tipper: 28-21

- Det handler om energi, forberedelse og intensitet. Kampen i Holstebro er brugt til at illustrere alvoren af, hvad vi spiller om i Champions League og den hjemlige liga, og hvor meget det betyder for at opfylde klubbens målsætninger, at vi finder tilbage til at præstere hver gang, siger Jesper Jensen.

Hvorfor ikke blive, når man er glad og god tilfreds med at være, hvor man er? Vilde Mortensen Ingstad har netop underskrevet en ny aftale med Team Esbjerg. Hun kom til klubben tilbage i 2016. Arkivfoto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sport

Alle engelske klubber trækker sig fra udskældt Super League: - Vi begik en fejl, og det undskylder vi for

Annonce