Annonce
Sport

Så er det på plads: Her er Team Esbjergs nye målvogter

Rikke Poulsen skifter Viborg HK ud med Team Esbjerg efter denne sæson. Til sommer flytter hun til byen med mand og barn. Foto: Chresten Bergh

Rikke Poulsen forlader Viborg HK efter denne sæson. Den tidligere landsholdskeeper har netop sat sin underskrift på en toårig aftale med Team Esbjerg.

TEAM ESBJERG: Der er smil på læben, og det er faktisk et rigtig bredt et af slagsen.

Det obligatoriske sundhedstjek er veloverstået, og kontrakten er skrevet under, så nu er nyheden klar til at blive sluppet løs.

32-årige Rikke Poulsen og Team Esbjerg har fået papir på hinanden, hvilket betyder, at den rutinerede målvogter skal spille i det vestjyske i de kommende to sæsoner.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg kommer til en god og stabil klub med en meget spændende spillertrup, så jeg ser virkelig frem til at skifte, siger Rikke Poulsen, der er i gang med sin femte sæson i Viborg HK.

- Det har jeg også været godt tilfreds med, men nu var tiden bare inde at prøve noget nyt. Jeg føler, at jeg har brug for en ny udfordring.

Og Poulsen og Team Esbjerg har fået talt en del sammen i den seneste lille måneds tid, da det stod klart, at Sandra Toft allerede smutter til sommer for at prøve lykken i franske Brest Bretagne.

- Fornemmelsen er bare den helt rigtige. Team Esbjerg er en klub, som har udviklet sig rigtig godt og lagt lag på i de seneste fire-fem år. Og så har klubben jo bare en fantastisk hjemmebane, hvor der altid kommer mange tilskuere.

- Desuden tiltaler det mig meget, at klubben er yderst seriøst og går efter at vinde alt, hvad den stiller op i. Jeg har præcis den samme indgangsvinkel, for jeg vil også vinde hver eneste gang, så jeg kommer til Team Esbjerg for at vinde medaljer.

Annonce

Jeg kommer til Team Esbjerg for at vinde medaljer

Rikke Poulsen

Rikke Poulsen

Hun fylder 33 år i næste måned. Hun er fra landsbyen Ejsing nordøst for Struer, hvor hun begyndte at spille håndbold som firårig.I perioden 2004-08 spillede hun for TTH Holstebro, hvorefter turen gik GOG (2008-09, SK Århus (2009-12) og Vejen EH (2012-14). Derefter skiftede hun til Viborg HK.

Det allerbedste

Rikke Poulsen og gemalen Brian boede i Aarhus i mange år, men parret flyttede til Viborg for to år siden.

- Det har været dejligt at bo i den by, hvor jeg spiller håndbold. Det giver en god hverdag, og derfor flytter min lille familie og jeg også til Esbjerg til sommer. Vi går "all-in", siger hun med et smil.

Parret har sønnen Sylvesther, der fylder to år til sommer.

- Det allerbedste i hele verden har været at blive mor. Det er betingelsesløs kærlighed hver eneste dag, og så ved man bare, at solen også står op i morgen, selvom man måske ikke lige spillet den allerbedste håndboldkamp.

Det bekymrer ikke Rikke Poulsen, der bliver keeperkollega med norske Rikke Marie Granlund, at hun skal efterfølge Sandra Toft.

- Nej, det bruger jeg ikke energi på. Når man er keeper i en god klub, er der altid store forventninger. Det skal der være, og jeg vil gøre mit yderste for at præstere mit allerbedste hver eneste gang, understreger hun.

Seriøs og velforberedt

Rikke Poulsen får Jesper Jensen som træner i Team Esbjerg, og det er faktisk anden gang, at de to skal arbejde sammen.

- Jeg havde ham i sæsonen 2013-14 i Vejen, og det syntes jeg vældig godt om. Jesper er seriøs og velforberedt, og han går også meget op i, at spillerne på hans hold har det godt.

Tidligere i karrieren spillede Rikke Poulsen også på A-landsholdet, hvor det til dato er blevet til 72 kampe, men hvis det står til hende, er det endnu ikke slut med at spille i rødt og hvidt.

- Får jeg muligheden igen på et tidspunkt, vil jeg til enhver tid sige ja. Landsholdet er en bonus og noget man skal gøre sig fortjent til. Kommer det, så kommer det. Og ellers kan jeg jo ikke gøre så meget ved det, så mit fokus er udelukkende på at præstere så godt som overhovedet i klubben hver eneste dag, siger Rikke Poulsen.

Men det nemt være, at publikum i Blue Water Dokken i Esbjerg får Rikke Poulsen at se allerede i denne sæson, da det lige nu ser ud til, at Team Esbjerg havner i en slutspilspulje, hvor modstanderen kommer til at hedde København Håndbold, Aarhus United og Viborg HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil

Johnny fulgte lysten til et anderledes hjem: En rund drøm af et hus

Annonce