Annonce
Trekantområdet

Så er Lucullus genåbnet: - Vi glæder os helt vildt til at møde de lokale

Torsdag 25. november kunne Tina Offersen sætte dannebrog ud foran Lucullus Smørrebrød, der er genåbnet efter knap tre måneders lukning. Butikkens åbningstider bliver fremover 9-14 mandag, 9-17 tirsdag-torsdag, 9-18 fredag og 10-12 lørdag. Foto: Mads Dalegaard
Smørrebrødet er atter at finde i disken hos Lucullus. Efter knap tre måneder lukning er forretningen på Luthersvej genåbnet.

Fredericia: I knap tre måneder har døren til Lucullus Smørrebrød været lukket og låst for kunder efter en konkurs. I godt en måned så det ud til, at den lange smørrebrødstradition så ud til at slutte, indtil butikkens nye ejer Tina Offersen købte Lucullus

Torsdag morgen kl. 9 kunne hun for første gang slå dørene op til et nyt kapitel i den 55 år lange historie.

- Jeg har sovet forbavsende godt, for jeg synes, vi har tænkt på det meste. Godt nok har der været lidt udfordringer med teknik og telefon, men det hele kører, og det vigtigste – køkkenet og maden – er der styr på, siger Tina Offersen.

Annonce

Helt bevidst har hun ikke gjort et stort nummer ud af åbningen. På virksomhedens facebookside blev den offentliggjort et lille døgn inden, men ellers har ejeren ikke gjort mere for at sprede ordet.

- Vi skal finde os til rette og lære omgivelserne at kende, så den første tid kan tingene tage lidt længere tid. Derudover bliver vi først fuldt bemandet fra 1. december, så selvom vi er klar, skal vi helst ikke få så travlt, at vi bliver lagt ned i de første dage, siger Tina Offersen, der får to ansatte til staben, som foruden Tina Offersen tæller fire ansatte.

Klar til julefrokost

Helt stille bliver der med sikkerhed ikke. De første ordrer er således skrevet ned, ligesom den første mad er bragt ud.

- Vi har fået en del ordrer i forbindelse med julefrokoster, og vi har leveret de første større ordrer, fordi nogen havde forespurgt, om vi kunne have det klar inden i dag. Det var en fin prøve, inden det for alvor går løs, siger Tina Offersen.

Vi har fået en del ordrer i forbindelse med julefrokoster, og vi har leveret de første større ordrer, fordi nogen havde forespurgt, om vi kunne have det klar inden i dag. Det var en fin prøve, inden det for alvor går løs.

Tina Offersen, indehaver af Lucullus Smørrebrødsforretning
Inde i køkkenet har Tina Offersen fået selskab af Lise Møller og Simone Mikkelsen. 1. december tiltræder yderligere to ansatte. Foto: Mads Dalegaard

Enkelte udefrakommende vanskeligheder kan hun dog ikke undgå. Lige som snakken falder på rørarbejdet på Vesterbrogade, der har ført til, at blandt andet sidevejen til Luthersvej er afspærret, kommer en herre ind i butikken.

- Kan du få lastbilen til at flytte sig? Jeg skal hente en kørestolsbruger, spørger han højlydt og frustreret Tina Offersen, imens en lastbilchauffør er ved at læsse de sidste varer af ved forretningen.

Manden bliver bedt om at kontakte chaufføren og fortsætter sin røst udenfor: "Hey du der!?!"

- Det er mega uheldigt, at der er vejarbejde fra start, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg går ud fra, at det er nødvendigt at få lavet, pointerer Tina Offersen, der tager oplevelsen med et smilende overskud.

Der vil fortsat være masser af smørrebrød at finde i butikken. Her er det en mad med roastbeef og en æg med rejer. Foto: Mads Dalegaard

Foruden Lucullus driver hun i forvejen smørrebrødsforretningen Greva i Horsens.

- Jeg tænker, at kunderne i Fredericia er lige så søde som dem i Horsens, så det skal nok blive godt. Vi glæder os helt vildt til at møde de lokale kunder, siger Tina Offersen.

Tina Offersen kender Simone Mikkelsen godt fra tidligere. Hun har også arbejdet i indehaverens anden forretning i Horsens, Greva. Foto: Mads Dalegaard
Madpakker, smørrebrød og en række retter såsom aspargessuppe og mørbrad med kartoffelsalat er blandt det man som kunde kan forvente at finde i disken hos Lucullus Smørrebrød. Foto: Mads Dalegaard


Annonce
Kultur For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Så er arbejdet skudt i gang: Politikere sender tommel op til Europas største brintfabrik og 300 nye job i Esbjerg

Varde For abonnenter

Claus er skuffet efter frifindelse for uagtsomt manddrab: - Det er ham, der er kørt ind i min mor og far

Esbjerg

Det Faglige Hus runder 175.000 medlemmer to år før tid: Er nu storebror på gul stue

Esbjerg

Offer for tyveri af designervarer fandt tyvekosterne på nettet: Få timer efter var tyven anholdt

Sundhedsministeren er smittet med corona

Aabenraa For abonnenter

Fire øjne ser bedre i to udvalg end i ét udvalg: En af valgnattens store sejrherrer forsvarer opdeling af udvalg

Kolding

Benjamin udvider sit surdejsbageri: Får fem gange så meget plads at boltre sig på

Sønderborg

Arrangører afliver byfest: Derfor kører karrusellen ikke længere

Boligsalget slår sidste år flere uger inden årsskiftet

Haderslev For abonnenter

Forsker: - Farligere at bevæge sig ud i trafikken end at gå tur i naturnationalparken

Kolding For abonnenter

Martin har haft op mod 120 rejsedage om året: - Min kuffert er mit værksted og mit kontor

Erhverv

Markrobot høster hyldest igen: Virksomheden bag skal vækste 100 procent om året

Annonce