Annonce
Ribe Esbjerg HH

Så er pengene i kassen: Overbevisende Ribe-Esbjerg vinder kvalifikationsspillet

Søren Rasmussen havde i alt 16 redninger og en redningsprocent på 48 i kampen mod Mors-Thy. Han havde dermed en stor aktie i den sikre sejr på 27-21. De to point betyder, at Ribe-Esbjerg HH vinder kvalifikationsspillet og får en bonus på 75.000 kroner. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Håndbold: Lørdag eftermiddag vandt Ribe-Esbjerg HH udekampen i kvalifikationsspillet mod Mors-Thy med overbevisende 27-21 (14-14).

Sejren betyder, at Ribe-Esbjerg nu er sikker på at vinde kvalifikationsspillet, der udløser en kontant belønning på 75.000 kroner.

Ribe-Esbjerg er på fem point i puljen, mens Mors-Thy og Fredericia, der lørdag spillede uafgjort 30-30 mod Lemvig/Thyborøn, begge har tre point. De kan dog ikke nå at indhente cheftræner Kristian Kristensen & Co. , da der blot resterer en enkelt kamp og Ribe-Esbjerg sluttede bedst i grundspillet og derfor er bedre i det indbyrdes regnskab.

Annonce

Første halvleg på Mors var ellers en helt jævnbyrdig affære, men i de sidste 30 minutter fik Ribe-Esbjerg for alvor lukket af i defensiven, og så tog rutinerede Søren Rasmussen altså for fra inde i kassen.

I de første 23 minutter af anden halvleg lykkedes det Ribe-Esbjerg at holde Mors-Thy nede på sølle tre mål.

- Søren var virkelig outstanding, og generelt kom vi bare med det udtryk og den gejst, som vi gerne vil være kendt for. Det var meget opløftende, lød meldingen fra Kristian Kristensen.

Runar Karason blev Ribe-Esbjerg-topscorer med syv mål, mens Mathias Jørgensen, Nicolai Nygaard og Miha Zvizej alle scorede fire gange.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce