Annonce
Vejen

Så er spærrene rejst på Tuesager

KMM's forretningsfører Keld Hald foran firmaets nye lejeboliger på Tuesager i Brørup. Vækkede bliver lysgule mursten. Beboerne flytter ind til september. Foto: Steen Rasmussen
KMM Ejendomme bygger 20 lejligheder i Brørups nordvestlige hjørne.

BRØRUP: Spærrene er oppe på det første af tre rækkehuse, som KMM Ejendommene er ved at bygge på det nye boligkvarter i Brørup, Tuesager, underpappet er lagt - og lidt er fløjet af igen i blæsevejret - og lægterne er ved at blive sømmet på.

Det er tid til rejsegilde, men i disse coronanedlukkede dage og koldt og blæsende er der ikke lige en kold håndbajer, nogen står og venter på. Så er der meget mere travlt med at få lukkede huset af, så håndværkerne også kan komme i gang indvendigt.

Firmaet bygger i alt 14 godt 100 kvadratmeter store lejeboliger. De skal efter planen være klar til indflytning til september.

- Vi har ikke sat dem til leje endnu, men der er da allerede tre, som er kommet og er blevet skrevet på en venteliste, fortæller bygherrens forretningsfører, Keld Hald.

Prisen på lejlighederne bliver 7.500 kroner per måned, men så er også investeret i lavenergi med masser af isolering og grøn teknik. Varmeregningen er kalkuleret til blot 300 kroner per måned.

- Alt kører på el. Det er jo det, Folketinget vil have os til nu om dage, hvor vi får en meget stor del af vores elektricitet fra vindmøller. Her kan man bo grønt, fastslår Keld Hald.

KMM Ejendomme har nu 40 lejeboliger og overvejer, om kommende projekter skal opføres i Vejen.

KMM´s  projekt på Tuesager i Brørup. Foto: Steen Rasmussen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce