Annonce
Sønderborg

Så er valgcirkus i gang

Annonce

LÆSERBREV: Så er valgcirkus i gang. I Sønderborg melder flere ud, at de ikke genopstiller, og flere lurepasser. Jeg synes, at hele byrådet bør skiftes ud, da de tilsyneladende ikke ved, at det forpligter at være folkevalgt, nemlig at være borgernes repræsentanter og dermed også svare, når borgerne henvender sig.

Det gider man tilsyneladende ikke i byrådet. Hvordan kan man have en borgmester og en Aase Nygaard, der ikke svarer på direkte henvendelser, men som er for feje til at svare og hellere vil beskytte en total usympatisk medarbejder. Er man bange for alle de akademikere, man har ansat?


Hvordan kan man have en borgmester og en Aase Nygaard, der ikke svarer på direkte henvendelser, men som er for feje til at svare og hellere vil beskytte en total usympatisk medarbejder.

Svend Aage Bek, Nordborg.


Men resten af byrådet kravler jo også i hvert deres musehul, når der skal tages stilling til noget.

Derfor lad os få et helt nyt byråd, der respekterer demokratiet og hensynet til borgerne, det er trods alt os, der betaler deres løn.

Erik Lauritzen, borgmester i Sønderborg Kommune (S), svarer:

Det er helt legitimt at ønske sig et nyt byråd og meget snart vil partierne gå på jagt efter kandidater, så rigtig nok ”cirkusset går i gang” og muligheden for udskiftning er der.

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser uanset om det er til forvaltningen, udvalgsformænd eller borgmesteren. For mit eget vedkommende vil jeg ikke benægte at der kan ske svipsere så der må rykkes for svar også hos mig. I dette tilfælde må jeg blot konstatere, at jeg talte i telefon med skribenten og derfor har jeg ikke svaret skriftligt. Jeg ved at udvalgsformanden svarede på henvendelsen –godt nok i et andet medie- og at der også blev holdt møde med forvaltningen. Så denne gang i hvert fald er der givet svar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce