Annonce
Debat

Så faldt dommene til børnene i Britta Nielsen-sagen

Annonce

Læserbrev: Så faldt dommene til børnene i Britta Nielsen-sagen. Nu er det så, man tænker, at forbrydelser betaler sig, men man tænker også, hvad er det for nogle myndigheder vi har.

Socialstyrelsen har svigtet, skiftende politikere på området har trillet tommelfingre, mens svindlen foregik. Skattemyndighederne har svigtet ved ikke at have kontrolleret hvor børnene havde pengene fra til dyre lejligheder og biler. De fik pengene fra deres mor, men der er jo begrænsninger for, hvor meget en mor må give sine børn, før det skal oplyses til SKAT, og Audi A4, Landroveren og en dyr andelslejlighed er ting som står på sort og hvidt - altså tal som SKAT var i besiddelse af, men man har sovet i timen.

Socialforvaltningen har udbetalt kontanthjælp til flere af børnene, mens de boede i en dyr lejlighed. Børnene fik deres domme, de er ude efter 2/3 tid af straffen. De afsoner cirka 18.000 kroner dagligt af det beløb, som de er straffet for at have modtaget af skatteborgerne. Samtidig koster det cirka fem millioner at give dem kost og logi i afsoningsperioden. For skatteborgerne ikke ligefrem en win-win situtation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce