Annonce
Erhverv

Så går jagten ind: Legoland skal bruge 1600 nye medarbejdere

Legoland søger sæsonarbejdere til en masse forskellige job - blandt andet at styre forlystelser. I alt skal Legoland bruge 1600 sæsonarbejdere til 2020-sæsonen. Arkivfoto: Torben Glyum
Var det noget med et job i Legoland? Så er muligheden der nu, for Legoland søger 1600 nye medarbejdere til den kommende sæson.

Billund: Går man og drømmer om at arbejde i en forlystelsespark, der nok er velkendt for de fleste, er der nu gode muligheder. Til den kommende 2020-sæson skal Legoland bruge ikke færre end 1600 sæsonarbejdere, og jagten på alle de nye ansatte er allerede nu gået i gang.

- Vi har en stor nyhed på programmet til næste år, så vi skal bruge rekordmange sæsonmedarbejdere til den kommende sæson, og derfor er vi også lidt tidligere i gang i år, end vi plejer at være, fortæller Bente Noringriis, der er HR-chef i Legoland, via en pressemeddelelse.

Dørene til den nye sæson bliver slået op den 28. marts, og inden denne dag skal alle nye medarbejdere naturligvis være på plads.

Annonce

Jobdag

Det er en fast tradition, at Legoland inviterer til jobdag, hvor interesserede kan møde op og høre mere om, hvad det vil sige at arbejde i Legoland. Det er ved samme lejlighed muligt at aflevere en ansøgning.

Jobdagen finder sted lørdag den 11. januar mellem klokken 10 og 16 på Hotel Legoland.

Jobdag i januar

Legoland søger nye sæsonarbejdere til mange forskellige job i forlystelsesparken. Det handler både om at styre forlystelser og om at passe de mange spisesteder. Det vigtigste er dog, at man er serviceminded over for parkens gæster.

- Det er vigtigt, at vores medarbejdere kan træde ind i børnenes fantasiunivers, og at de har en forståelse for, hvad der interesserer børnene, så de har nemt ved at komme i kontakt med dem og give dem gode oplevelser, siger Bente Noringriis.

Hun opfordrer alle interesserede til at møde frem, når Legoland i januar traditionen tro arrangerer jobdag. Her vil der blive fortalt nærmere om alle de mange job, og der vil blive mulighed for at aflevere en ansøgning.

- Hvis man er interesseret i at arbejde i Legoland, kan jeg kun anbefale, at man kommer og besøger os til jobdag, da det er en god mulighed for at få stillet de spørgsmål, man måtte have, og samtidig er det en rigtig god måde at give et positivt førstehåndsindtryk på, siger Bente Noringriis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];