Annonce
Esbjerg

Så kan der indstilles til Byens Bedste

Også i år bliver Anders Breinholt konferencier ved Byens Bedstes awardshow i Musikhuset Esbjerg. Arkivfoto: André Thorup
Igen i år står JydskeVestkysten bag Byens Bedste, der kårer de bedste inden for en lang række kategorier som shopping til ham og hende eller caféer, og nu er det muligt at indstille lige netop din favorit.

Esbjerg: I 2018 blev det en ubetinget succes, og derfor er sejlene sat til, at Byens Bedste også i 2019 bliver et hit, men før, det hele kulminerer med et awardshow i Musikhuset Esbjerg til oktober, kan du være med til at påvirke, hvem der i sidste ende kan stemmes på.

Det er nemlig nu blevet tid til at indstille netop din favorit, som Byens Bedstes jury skal udvælge finalisterne fra.

Der kan indstilles i følgende kategorier: 1. Frisør, 2. Shopping til ham, 3. Shopping til hende, 4. Restaurant og cafébesøg, 5. Fredagsbar, 6. Take away, 7. Kulturoplevelse, 8. Inspiration til hjemmet, 9. Foreningslivet, 10. Håndværker og 11. Genbrug og Loppefund.

Annonce

Byens Bedste

Byens Bedste er arrangeret af JydskeVestkysten. Processen er nu i gang, og der kan indstilles kandidater frem til 5, september. Det sker på www.jv.dk/byensbedste.

31. oktober holdes det stort awardshow i Musikhuset Esbjerg, hvor vinderne i de 11 kategorier afsløres.

Shopping er mange ting

Nogle af kategorierne er populære gengangere fra 2018, mens andre er kommet til.

To af de helt store kategorier, nemlig shopping til ham og hende, ventes igen i år at få rigtig mange indstillinger med sig, men i modsætning til sidste år er det vigtigt at pointere, at netop disse kategorier er meget brede.

Således var der en tendens til at tolke ordet "shopping" ret snævert som tøj eller mode, men rent faktisk er shopping til både ham og hende meget bredere.

Således kan shopping til ham lige så vel som tøj eller mode være hi-fi-anlæg, skruemaskiner eller aftershave-creme, ligesom shopping til hende også kan være biler, planter til haven eller bodylotion. Med andre ord er begge kategorier meget brede.

Jury skal udvælge

Du kan indstille i de 11 forskellige kategorier frem til 5. september, og det sker på www.jv.dk/byensbedste, og på den måde kan du måske være med til at finde den eller de endelige vindere.

Efter, at indstillingsfristen udløber den 5. september, træder en til lejligheden sammensat jury sammen og udvælger de finalister, som der så kan stemmes på helt op til det store awardshow, hvor vinderne afsløres i Musikhuset Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se billederne: Ribe centrum er oversvømmet

Kommentar For abonnenter

Mens vi venter på motorvejen

Det er lidt med motorvejene, som det er med vindmøllerne. Vi vil sådan set rigtig gerne have dem, men de skal bare ikke ligge tæt på, hvor vi selv bor. De kritiske røster var klart i overtal, da der tilbage i sommeren 2017 blev sat gang i en offentlig høring af planerne omkring en ny midtjysk motorvej – populært kaldet for Hærvejsmotorvejen. Samme billede er der ved den igangværende høring i forbindelse med VVM-undersøgelsen Tilbage i 2017 var eksempelvis Bække Lokalråd og Bække Borgerforening særdeles klare i mælet i deres høringssvar, hvor én af sætningerne lød således: - Frygten er, at en motorvej - med eller uden afkørselsramper - vil sætte gang i en langsom, men sikker affolkning. Citat slut. Det er ikke noget at sige til, at frygten for en motorvej er til stede. Ikke mindst støjen fra tusindvis af biler, som vil passere forbi, giver anledning til betydelig utryghed hos mange. Dertil kommer også en motorvejs indiskutable indgriben på naturen og miljøet. Argumenterne fra utrygge borgere er ganske forståelige. Men som med meget andet, så er debatten omkring motorveje ikke udelukkende sort eller hvid. Motorvejene kan rent faktisk også bringe noget positivt med sig. Erhvervsudviklingen har ganske mange steder, hvor der er blevet etableret motorveje, vist sig at være positiv. Der er positive eksempler nok – selv inden for vores egen kommune. I Vejen, Brørup og Holsted taler udviklingen i erhvervslivet tæt ved motorvejen sit klart tydelige sprog. Danish Crowns slagteri i Holsted var med sikkerhed ikke blevet placeret i området, havde der ikke været en motorvej Også længere oppe i det midtjyske er der klare fortællinger om, at motorvejen klart kan bringe noget positivt med. I Ikast-Brande Kommune konstateres det, at motorvejene er med til at øge bosætningen og etablering af nye erhvervsvirksomheder. I Silkeborg er der også begejstring. I den midtjyske by er der knap et år efter åbningen af motorvejen for nogle få år siden sat rekord i salget af erhvervsjord. Om hærvejsmotorvejen overhovedet bliver til noget, vil blive afgjort inde på Christiansborg. Men i næste måned – mandag den 16. marts – har Vejdirektoratet inviteret til borgermøde i Vejen. Her vil der blive orienteret om VVM-undersøgelsen og de seks linjeføringer, som er bragt i forslag. To af linjeføringerne vil medføre ganske mange kilometer asfalt gennem Vejen Kommune – og vil også byde på to til- og frakørselsramper dels ved Bække og dels ved Gesten. Hvordan det modtages, må vi se tiden an. Men ud over den forståelige utryghed omkring støj og negativ indvirkning på natur og miljø så vil en ny motorvej også give nogle muligheder. GOD SØNDAG

Sønderborg

Regn og storm ved mindehøjtidelighed i Bøffelkobbel

Annonce