Annonce
Vejen

Så lukkede han alligevel lidt op

Ingen går sultne fra restauratør Arne Haahr Larsens bord. I går serverede han tre lækre, hjemmestegte frikadeller og kartoffelsalet nok til en hele familie til alle kunder på sin nye fortovscafé på Brørup Marked. Foto: Steen Rasmussen
Restauratør Arne Haahr Larsen har åbnet en fortovscafé på Brørup Marked.
Annonce

BRØRUP: For nogle dage siden proklamerede kromand Arne Haahr Larsen, at han først åbner Markedsrestaurationen i Brørup den 12. juni, men nu har han alligevel lukket en smule op. Han har nemlig stablet en fortovscafé på benene lige udenfor restaurationen, og på markedsdagen i går stod menuen på store frikadeller og rigeligt med kartoffelsalat.

- Selve Markedsrestaurationen åbner som sagt først den 12. juni. Det står fast, men derfor kan vi jo godt servere lidt godt mad udendørs på terrassen på markedsdagene. Det er så det, vi gør nu.

- Og køkkenet er jo heller ikke lukket. Vi har hver dag takeaway, og det går faktisk forrygende. Torsdag aften blev der solgt over 100 kuverter, fortæller Larsen.

Solen lunede i går fortovet op fra morgenstunden, men omkring middag begyndte det at dryppe. Det var der råd for. Gæsterne på fortovet krøb i ly under store parasoller.

Store parasoller sørger for tørvejr på den nye fortovscafé på Brørup Marked. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

Annonce