Annoncørbetalt indhold

Så ruller bolden igen - Superligaen er i gang

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I tirsdags blev landets bedste fodboldrække på herresiden sparket i gang igen efter vinterpausen. FC Midtjylland skal forsøge at forsvare det danske mesterskab mod blandt andre Brøndby IF, AGF og ikke mindst FC København som efter en svær sæsonstart med en trænerrokade der sendte Ståle Solbakken ud, og tidligere Esbjerg og FC Midtjylland træner Jess Thorup ind, langt om længe er begyndt at vise tegn på fortidens styrke.

Allerede i første spillerunde var der flere overraskelser, hvor SønderjydskE for alvor meldte deres ankomst i toppen af tabellen efter en uventet sejr i Herning, og hvor Lyngby fik sæsonens første sejr på en sneklædt udebane i Odense. En vigtig sejr for Lyngby som betyder, at de nu overhaler AC Horsens på ligaens sidsteplads, hvor de dog stadigt har ni point op til Vejle Boldklub på den rigtige side af stregen, som senest spillede uafgjort hjemme mod AGF.

Annonce


Er Esbjerg FB på vej tilbage i det bedste selskab?

Hvor superligaen er startet igen, går der endnu en lille uges tid, før også 1. division sparkes i gang igen. Her kæmper blandt andre Esbjerg, Viborg, Silkeborg og Fredericia om de to pladser der giver adgang til næste års superliga. En kamp som i øjeblikket føres af de to førstnævnte, hvor Esbjerg FB ønsker at revanchere sidste års skuffende nedrykning. Med tilgangen af den rutinerede superliga angriber Kjartan Finnbogason på transfervinduets sidste dag virker det heller ikke mindre sandsynligt, at Vestkysten til efter sommeren atter er repræsenteret i landets bedste række. På Betting24, hvor du kan få et stort overblik over blandt andet fodbolden i de bedste danske rækker, har de således også Esbjerg FB som en af de helt store favoritter til at rykke op i år.


Kolding i krise - risikerer nedrykning til 2. division

Modsat Esbjerg og SønderjydskE har Kolding IF det i øjeblikket mere end svært i bunden af 1. division. Kun to gange denne sæson har koldingenserne gået fra banen med en sejr, hvilket betyder, at de ligger anden sidst i ligaen. Til trods for den aktuelle stilling, har Kolding dog gode muligheder for at forblive i 1. division. Oprykningsspillet virker mindre sandsynligt med efterårets resultater i mente, men i bunden af tabellen er det tæt blandt de fleste hold. Kun ét point adskiller i øjeblikket Kolding IF og Vendsyssel FF på det vigtige 10. plads der vil sikre en sæson til i landets 2. bedste række, og der trækker for alvor op til en gyser i 1. division her i foråret.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.