Annonce
Erhverv

Så skal der spilles Lokal Bingo Ballade - online og gratis

Sådan ser det ud, når Varde Handel, ProVarde og Ugeavisen Varde går sammen om at lave Lokal Bingo Ballade. Helt oplagt at bruge valentins-bænken på torvet til at vise, hvor klar vi er. Bagest ses Finn Erik Kristiansen, direktør for ProVarde. Fra venstre er det Trine Thomsen, El-Gården Varde/LampeExperten, Lene Bordin Kristiansen, Bog & Ide, Dorthe Knudsen, Ugeavisen Varde, og Malene Wonsbek fra Ugeavisen Varde. Foto: Leif Møller
Pladerne skal printes ud, brikkerne frem, og tænd så for skærmen. Lokale sponsorer har givet over 225 gaver, og vi sørger for at dele dem ud til bingovindere.
Annonce

Varde Kommune: Det kan godt være, at corona har lukket rigtig meget ned nu, men balladen kan man ikke sådan lukke ned. Det er Lokal Bingo Ballade et levende bevis på.

Mandag, tirsdag og onsdag i vinterferien er alle inviteret til at spille med fra klokken 13-14, når Varde Handel, ProVarde og Ugeavisen Varde går live og helt gratis byder på online-bingo.

Lene Bordin Kristiansen, som har Bog & Idé i Varde er ophavskvinde til idéen, og så blev den taget videre af alle tre parter.

- I år, i vinterferien, er der desværre ikke mulighed for at lave det helt store, derfor vil vi gerne bidrage til lidt anderledes underholdning. Tænk, hvis man især i denne tid kan gøre noget godt for andre - det vil jeg gerne være med til, siger Lene Bordin Kristiansen.

Lokal Bingo Ballade er for alle. For både børn, unge, midtimellem og gamle, som trænger til, at der sker noget, og så er initiativet ikke mindst sat i værk for at støtte op om handelsliv og kulturinstitutioner, hvor størsteparten i øjeblikket er lukket ned.

Lokal Bingo Ballade er klar til alle klokken 13-14 mandag, tirsdag og onsdag i vinterferien, hvor man kan spille med gratis og online. Og der er over 225 gode præmier på højkant. Så er der ikke noget at sige til de store smil hos arrangørerne. Bagest ses ProVarde-direktør Finn Erik Kristiansen, Trine Thomsen fra El-Gården/LampeExperten, Malene Wonsbek fra Ugeavisen Varde, Dorthe Knudsen - også Ugeavisen Varde - og Lene Bordin Kristiansen, som er idékvinden bag og har Bog & Idé i Varde. Foto: Leif Møller

Selv i en så presset situation har erhvervslivet og kulturinstitutionerne bakket massivt op:

- Det er helt fantastisk, som de lokale sponsorer har givet de skønneste gaver til vores bingo - vi er dybt taknemlige, siger Lene Bordin Kristiansen.

Hun har selv Kristiansen Bog & Ide med sin mand, Finn Erik, og her er der stille, for kunderne findes lige nu kun online.

- Ja, vi er lukket ned, og ja, vi har økonomiske udfordringer, indtil der kommer hjælpepakker, men vi vil gerne fortælle vores kunder: “hey, vi er derude”, og vi håber og tror, at kunderne vil handle mere lokalt, når vi må åbne igen, siger hun.

Med den massive sponsoropbakning kan deltagerne se frem til over 225 gode præmier, og sponsorerne fordeler sig rundt i Varde Kommune.

Sådan spiller du

Du finder Lokal Bingo Ballade på www.ugeavisen.dk/varde, www.ugeavisen.dk/oelgod og på ugeavisen.dk/vesterhavsposten

Du kan også se med på vores facebook-side på alle tre ugeaviser.

Se med live fra klokken 13-14 mandag, tirsdag og onsdag.

Det er gratis at deltage, og du har chance for at vinde en af de over 225 præmier.

Når du har bingo, skal du gå ind på et link, der står ved udsendelsen. Du skal logge ind med video og lyd. Du lander backstage i vores udsendelse, og her viser du din vinderplade frem til, så vi kan tjekke den, inden du kommer ind i studiet.

For direktør Finn Erik Kristiansen var der ingen tvivl om, at ProVarde skulle være med:

- Jeg bruger tid på det, fordi jeg er ansat til at fremme- og skabe et godt erhvervsklima i Varde Kommune. Man kan jo så undre sig over, hvorfor vi - for at skabe underholdning for borgerne i kommunen - henvender os til dem, som er mest presset for at yde et bidrag? Her er svaret helt enkelt: Ingen vil glemmes, og alle håber på at ved at give et bidrag til noget lokalt, at der på samme måde bakkes op om de lokale virksomheder, når der lukkes op igen, siger han.


I år, i vinterferien, er der desværre ikke mulighed for at lave det helt store, derfor vil vi gerne bidrage til lidt anderledes underholdning. Tænk, hvis man især i denne tid kan gøre noget godt for andre - det vil jeg gerne være med til.

Lene Bordin Kristiansen


Det lokale er omdrejningspunktet i Bingo Ballade - deraf selvfølgelig navnet. Og det lokale er uendelig vigtigt, lyder det fra erhvervsdirektøren:

- Det er også en påmindelse om at, hvis du er en del af en idrætsklub, forening, sammenslutning eller hvilket som helst andet lokalt fællesskab, så er det ikke hos hverken Wish eller Amazon, du får for et sponsorat til det lokale.

Lokal Bingo Ballade går live klokken 13 mandag, tirsdag og onsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce