Annonce
Esbjerg

Så starter Fanø Sommercup

Fredag den 19. juli og lørdag den 20. juli lægger banerne ved Fanø Skole græs til den 39. udgave af fodboldturneringen, der udspiller sig med mange promiller og kreative udklædninger. Arkivfoto: Orla Lund
Danmarks største fodboldturnering for femmandshold og fulde folk er sparket igang torsdag den 18. juli og løber af stablen til og med søndag den 21. juli på fodboldbanerne tæt ved Fanø Skole i Nordby.

Fanø: Siden 1980 er der blevet afholdt Fanø Sommercup - fodboldturneringen for femmands-hold med deltagelse af selvbestaltede femmands-hold fra hele landet. Turneringen er dog mindst ligeså kendt for sine mange, festlige 3. halvlege.

Over 250 hold er tilmeldt dette års udgave af Fanø Sommercup i skikkelse af både damehold, blandede hold, 30 og derover samt veteraner i alderen 40 og derover. I løbet af torsdagen ankommer hold og gæster og sætter deres telte, campingvogne og andet habengut op, inden festpladsen slår dørene op klokken 19.50. Når klokken slår 21.00, sparkes festlighederne for alvor i gang, når PARTY PLANET spiller koncert i festteltet ved Nordby Skole.

Medmindre, man camperer på pladsen fra om torsdagen, koster det 125 kroner at tage del i festlighederne og koncerten torsdag aften. Fredag og lørdag er der fri adgang for alle - til både at overvære promilleramte femmands-hold folde sig ud på grønsværen og til at tage del i den velkendte 3. halvleg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Live fra pressemøde i sundhedsministeriet: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce