Annonce
Vejen

Så starter vaccinationerne i Vejen: Ledige tider til premieren

Børge Poulsen blev vaccineret mod covid-19 på Knudepunktet i Vejen by 14. januar. Nu åbner Region Syddanmark og Vejen Kommune et permanent vaccinationscenter i Vejen Idrætscenter. Foto: Louise Lauritsen
De første borgere vaccineres i det lokale vaccinationscenter i Vejen Kommune den 12. april.

Vejen: Region Syddanmark er klar til at vaccinere lokalt i et samarbejde med Vejen Kommune. Vaccinationer i Vejen Kommune foregår i Troldesalen ved Vejen Idrætscenter.

Det oplyser Vejen Kommune i en pressemeddelelse.

Mandag 12. april kan ca. 400 borgere blive vaccineret mellem kl. 8.30-20.00.

Borgere, der har modtaget en invitation til at blive vaccineret med Pfizer Biontech, har stadig mulighed for at bestille en tid til vaccination mandag den 12. april, oplyser kommunen.

Som borger skal man tjekke sin e-boks for invitation til vaccination, og hvis man ønsker at blive vaccineret, bestiller man to tider til første og anden vaccination på www.vacciner.dk.

Annonce

Hjælp at få

Mange borgere kan klare opgaven selv, eller har pårørende, der kan hjælpe med at bestille tid. Men er man inviteret til vaccination og ikke har pårørende, der kan hjælpe med eventuelle problemer med tidsbestilling, så er man velkommen til at kontakte Vejen Kommunes hotline på 79966420.

- Når man ankommer til vaccination er det vigtigt at møde til tiden, men helst ikke mere end 10-15 minutter inden vaccinationstidspunktet. Man skal huske mundbind og man skal have sit sygesikringsbevis klar til at vise på opfordring. Man skal vaccineres i skulderen, så det er en god ide at tage løst tøj på frem for en stram skjorte eller langærmet kjole, fortæller Anne-Mette Dalgaard, der er afdelingsleder i Vejen Kommune.

Annonce

Tre dage i april

Hyppigheden af vaccinationsdage er meget afhængig af leverancen af vacciner og derfor er der på nuværende tidspunkt mulighed for at få vaccinationer i Vejen Kommune hver fredag kl. 9.00-15.00, oplyser kommunen i pressemeddelelsen.

Efter generalprøven den 12. april, vil der blive vaccineret fredag 23. april kl. 9-15 og på St. Bededag fredag 30. april kl. 9-15.

Så snart der leveres flere vacciner, udvides der med flere vaccinationsdage. På Vejen Kommunes hjemmeside bliver der løbende opdateret med information, se mere på www.vejen.dk.

Mange ledige tider

Torsdag formiddag var der 265 ledige tider på vaccinationsklinikken i Troldesalen på Jacob Gades Allé i Vejen.

Borgere i Vejen opfordres til at tjekke, om de har fået en invitation og derefter booke en tid via www.vacciner.dk.

Borgere, der får en tid til deres første stik mandag 12. april vil automatisk få tilbudt en tid til det andet stik, og den næste dato i kalenderen er 4. maj.

Den anvendte vaccine vil være Phizer/Biontech.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Restauratør kæmper for at få varer hjem, mens bookingerne vælter ind: - Bare mens vi har talt sammen, har jeg fået ti opringninger

Erhverv For abonnenter

28-årige Linette er chef for område med 260 medarbejdere i Sydbank: - Jeg har flere gange oplevet, at folk tror, jeg er assistenten

Kolding

Værtshusejer tvivler på genåbning onsdag: Jeg kan ikke se hvordan det skal fungere

Varde For abonnenter

Forældre skuffede over tilsyn fra Arbejdstilsynet i asbestsag

Annonce