Annoncørbetalt indhold

Sådan afholder du en begravelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En begravelse er, i de flest tilfælde, en utrolig sørgelig begivenhed, men en begivenhed man ikke rigtigt kan komme udenom. Alle mennesker skal dø en dag og det er derfor en begivenhed, som de fleste af os kommer til at opleve, op til flere gange. Når døden kommer til en af dem du holder af og står nær, så kan det være at det er dig der pludselig skal stå for at afholde begravelsen, med alt hvad det indebærer. Det kan være en uoverskuelig opgave og der er derfor nogle ting, der er rigtig gode at vide på forhånd.

I denne artikel kan du læse mere om, hvad man skal huske på, når man skal afholde en begravelse.

Annonce

Find en præst

En af de første ting du skal gøre, er at finde en præst der kan forestå begravelsen. Det letteste er at kontakte præsten i det sogn hvor afdøde bor, men hvis afdøde kommer fra en anden by og man eventuelt har et familiegravsted der, så skal man have fat præsten fra en af kirkerne, i den pågældende by. Når det kommer til at finde en præst, så er det vigtigt at man giver sig tid til at mødes med dem, så de kan lære familien og den afdøde lidt at kende, inden præsten skal skrive sin tale og mindeordene over afdøde.

Find en bedemand

Når man skal begrave eller bisætte en man holder af, så kan man selv arrangere dele af begravelsen, men der er dog nogle ting, som man som privatperson, ikke må tage sig af. Det kan f.eks. være i forhold til at få den afdøde transporteret til og fra kirken. Her kommer en bedemand ind i billedet. En bedemand kan være behjælpelig med mange forskellige slags opgaver. Når det kommer til at finde en bedemand, bør man ikke bare vælge den første og den bedste man kan finde, man bruge lidt tid på at finde en man har kemi med.

Find et sted til gravøl

Efter begravelsen er overstået, plejer familie og venner at samles til en mindestund, hvor man mindes den afdøde, deler oplevelser, minder og historier, over en kop kaffe og et stykke kage. Alt efter ens families traditioner, kan denne stund også bestå af en øl eller andre former for snacks. Mindestunden finder normalt sted på et hotel, en restaurant eller i et forsamlingshus. Hvor er ikke så afgørende, så længe der er plads til alle venner og familiemedlemmer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.