Annoncørbetalt indhold

Sådan dækker du et festligt bord

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du har et bryllup, en rund fødselsdag eller en helt tredje begivenhed planlagt, så skal den store dag selvfølgelig fejres på behørig vis. Og til sådan en dag hører sig også et flot dækket bord, som kan udgøre et dejligt samlingspunkt for alle gæsterne. Her kan du få inspiration til, hvordan du gør lidt ekstra ud af borddækningen til en festlig anledning.

Vælg et tema

Annonce

Vil du skabe en rød tråd i din borddækning, så kan du gøre det ved at vælge et bestemt tema, som du følger, når du køber ind til borddækningen. Du kan for eksempel vælge en bestemt farve og gå efter både pynt, servietter og blomster i samme nuance. Du kan også lade temaet være i tråd med den begivenhed, du skal fejre, så hvis der for eksempel er tale om et sølvbryllup, så kan du lade elementer af sølv gå igen på tværs af opdækningen.

Du kan også gå efter en bestemt stil, når du dækker bordet. Det kunne for eksempel være en romantisk stil med roser, levende lys og sarte pastelfarver, eller du kan vælge en mere rustik borddækning med grove materialer og naturfarver. Mulighederne er så godt som endeløse, når det kommer til at dække et smukt bord.

Find den rette service

Den rette service er selvsagt en essentiel del af et flot dækket bord, da det er tallerkener og bestik, som gæsterne skal indtage det festlige måltid af og med. Men servicen er også endnu en fin mulighed for at sætte sit eget præg på borddækningen. Her er der nemlig et væld af forskellige designs og udformninger at vælge imellem.

Også glassene er en vigtig del af bordopdækningen. Du kan få glas i et væld af forskellige udformninger, så der er rig mulighed for at finde nogen, der matcher din borddækning og ikke mindst dine personlige præferencer. Du kan for eksempel vælge Lyngby Glas, hvor det moderne og det klassiske kombineres på fineste vis.

Gør noget ud af pynten

Pynten er din mulighed for at putte kronen på værket i din borddækning. Og der er et væld af forskellige typer af pynt at vælge imellem. Levende lys vil bidrage til en særligt hyggelig stemning, mens friske blomster vil sætte deres eget autentiske præg på bordet. Skal det være ekstra festligt, kan du også gøre brug af bordkonfetti og serpentiner.

Med et smukt dækket bord kan du skabe en både flot og festlig ramme for din fest, så du sammen med dine gæster kan fejre den store dag på behørig vis.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.