Annoncørbetalt indhold

Sådan dater danskerne i dag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Engang krævede det mod at fange et blik, og endnu mere at invitere nogen ud på et stævnemøde. Men meget har ændret sig gennem tiden, og i dag er danskernes datingvaner helt anderledes. Læs mere her og find ud af hvordan!


Annonce

Der var engang, hvor det var kutyme, at en ung mand bad en ung kvindes fader om hendes hånd. Det kunne blive til en længere dans om den varme grød at give nogen et kys på kinden, for slet ikke at tale om på munden. I dag ser det danske dating-landskab imidlertid anderledes ud.


Hvordan dater danskerne i dag?

Det startede med et par enkelte hjemmesider, hvor man kunne lede efter den eneste ene. Men det har hurtigt udviklet sig, og nu byder det store internet både på dating for gifte, sugar dating og mange andre pikante ting.

Det er heller ikke unormalt, at kvinder søger mænd til sex, og i det hele taget er grænserne blevet rykket en hel del. Det betyder også, at danskerne i dag har mulighed for at date på mange forskellige måder. Det handler altså ikke nødvendigvis om at finde en partner for livet, men kan også dreje sig om mange andre ting. Måske er formålet bare at have en sjov aften, en sjov uge eller måned.


Det er nemt at finde en date

En ting, der også er karakteristisk for danskernes dating, er at det er blevet meget nemt at date. Det er selvfølgelig ikke nødvendigvis nemt at være på date. Det kan tværtimod være ret nervepirrende, og man ved aldrig, hvad udfaldet bliver. Man kan opleve noget uforglemmeligt, men det kan også blive et flop af en aften.


Klik dig til kærligheden

Det er til gengæld blevet nemt at date i den forstand, at det er blevet meget nemt at finde en date. I dag kan man klikke sig til kærligheden - eller noget mindre alvorligt - på ganske kort tid. Udover de mange dating-hjemmesider, der findes derude, er der nemlig også et hav af apps, som er kommet til verden.

Her kan du lynhurtigt finde en date, som befinder sig i nærheden af dig. Ja, du kan faktisk blive matchet op med nogen, udelukkende fordi at de er i omegnen lige nu. Man behøver heller ikke gøre meget ud af sin profil for at få en date; et par billeder er nok til at få en date i hus.


Det er blevet meget frit at date

Alt i alt betyder det, at danskerne har fået stor frihed, når det kommer til at date. Der er ikke meget, der er forbudt eller skamfuldt, og det er meget nemt at finde en date. Det betyder, at man kan kaste sig ud i et kærlighedseventyr, hvad øjeblik det skal være. Og så må man bare håbe, at friheden ikke gør det for nemt, og derfor en lille smule mindre spændende...

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.