Annoncørbetalt indhold

Sådan får du arbejde efter endt uddannelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste kan nok blive enige om, at en uddannelse er vigtig at have, hvis man gerne vil have et godt job. Alligevel oplever mange nyuddannede, at det faktisk kan være svært at finde relevant arbejde efter endt uddannelse. Det er selvfølgelig en ærgerlig tendens, men måske er der råd for det. I nogle tilfælde kan du i hvert fald selv gøre noget for at få mere succes med jobsøgningen efter endt uddannelse. I denne artikel får du nogle ideer til, hvad det kunne være.

Tag dig god tid til ansøgning og CV

Annonce

For det første er det vigtigt, at du tager dig god tid til at skrive både ansøgning og CV. Selvom du har en god uddannelse, er det din ansøgning og dit CV, der skal gøre arbejdsgiveren opmærksom på det. Brug gerne en ansøgning skabelon til inspiration.

Derudover er en god uddannelse langt fra det eneste, som en arbejdsgiver er på udkig efter. Husk derfor også at gøre opmærksom på, hvilke andre kvaliteter du har. Her kan du trække på alt fra personlighed til fritidsinteresser og studiejobs, du har haft. Så længe du bringer nogle af dine bedste sider i spil.

Sørg for at dyrke dine kompetencer

Selvom din uddannelse som bekendt betyder meget, så gør dine øvrige kompetencer altså også. Derfor er det også vigtigt, at du arbejder på at styrke dem. Det kan du blandt andet gøre gennem frivilligt arbejde, et studiejob, i aftenskole eller lignende.

Du kan med fordel holde øje med, hvad der er relevant i forskellige brancher. I jobannoncer kan du møde efterspørgsel på alverdens egenskaber og kompetencer, som for eksempel:

·        Excel-kundskaber

·        Salgserfaring

·        Kundeservice

·        Og førstehjælpsbevis

Der kan altså være mange egenskaber, du med fordel kan tilegne dig ved siden af dine studier, hvis du vil have mere at byde på, når du er færdiguddannet.

Vær fleksibel

Det vil sjældent være som nyuddannet, at du vil få drømmejobbet. Ofte er det noget, du skal arbejde dig hen imod med tiden. Derfor skal du altså også indstille dig på at være fleksibel i forhold til dine jobmuligheder. Måske kan du ikke komme til at lave det, du helst vil med det samme. Måske skal du faktisk søge i en anden retning, end du havde regnet med. Hvis du ikke kan gøre det, du havde håbet, så husk på, at det alt sammen kan være med til at give dig værdifuld erfaring til senere i din lange karriere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.