Annoncørbetalt indhold

Sådan får du en hyggelig sommer komsammen med dem du holder af

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ikke ret længe til at vi befinder os i maj måned og for alvor kan mærke forårsvejret. Vi er mange som har savnet sol og sommer, og nu er den endelig lige rundt om hjørnet. Derudover er forsamlingsforbuddet også blevet hævet, så vi nu kan se lidt flere mennesker privat og nyde deres selskab. Så hvordan får du stablet den bedste og mest hyggelige lille sommer komsammen på benene?


Annonce

Overvej at investere i engangsservice


For mange danskere har vinteren været ekstra lang. Det skyldes blandt andet pandemien, som i den grad har fået os til at føle os mere isolerede end mange af os har følt i årevis. Vi har derfor haft et stort savn til varme og lys, men vi har i den grad også savnet selskab og gode bekendtskaber. Nu hvor dagene er blevet lidt lysere og noget varmere, hvorfor så ikke lave en lille hyggelig komsammen? Det kræver ikke særlig meget at få en god begivenhed stablet på benet, eftersom vi stadigvæk er lidt begrænsede i forhold til, hvor mange vi må samles. Det første og vigtigste er selvfølgelig noget god mad og noget at drikke. Måske I kunne fyre op for grillen og drikke nogle lækre drinks? Vejret har i hvert fald været umådelig dejligt de sidste par dage. Hvis du har planer om at invitere nogle venner over, og I måske skal have lidt at drikke, så kan det være en god idé at investere i billigt, kvalitets engangsservice. Lomax kører med gode tilbud på engangsservice, så hvorfor ikke købe noget af det med på vejen? Det er langt billigere, og hvis der skulle blive tabt tallerken, bestik eller kopper, så er der ingen skade sket.


God musik og sjove spil


En god begivenhed handler i høj grad om det humør og selskab der bringes med. Derfor er det vigtigt at der er god stemning, ellers kan det hurtigt blive en lang aften. Sørg for at der er god stemning ved eventuelt at have noget musik kørende i baggrunden eller hvad med nogle sjove spil? Vi er mange som har savnet at spendere tiden med dem vi holder af, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det? Det er helt sikkert noget I vil kigge tilbage på og være glade for, at I lige gjorde lidt ekstra ud af det, især grundet omstændighederne der har været. Nyd en hyggelig aften, det fortjener I!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.