Annoncørbetalt indhold

Sådan får du et stilfuldt hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Vil du gerne bo stilfuldt og æstetisk skønt – lidt ligesom i de mange boligblade, du har skævet misundeligt til gennem årene? Så er der faktisk råd at hente relativt let, så du kan pifte dit hjem op til at ligne noget, en højt betalt indretningsarkitekt har stået for. Her guider vi til, hvordan du gør.

Annonce


Få et stilfuldt hjem let og enkelt

Hjemmet er der, hvor de fleste opholder sig det meste af deres liv, og går du bare lidt op i indretning, kan det gøre en stor forskel for din glæde i livet, hvis der er styr på æstetikken. Herunder gennemgår vi nogle tiltag, som kan få dit hjem til at se smukt og elegant ud:


●     Vælg din stil

●     Inspiration

●     Et rum ad gangen

●     Møbler og dekoration


Vælg din stil

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvad for en stil du godt kan lide. Der er meget forskel på stile, og du skal gå efter det, der giver dig mest glæde. Det kan være alt fra fransk romantik eller lys badehotel-stil til moderne skandinavisk og minimalistisk nordisk.


Inspiration

Er du ikke så ferm på interiør-fronten, så kan det være en start at finde noget inspiration. Du kan for eksempel tage en tur i en boligbutik, købe et boligmagasin eller kigge lidt på de sociale medier – her bugner det af bolig- og design-bloggere, der gerne vil vise deres stil frem. Her kan du lade dig inspirere af et særligt look eller en speciel stil, som du kan kopiere eller bruge som rettesnor.


Et rum ad gangen

Når du har fundet din stil, bør du tage ét rum ad gangen – ellers kan det blive for uoverkommeligt. Start gerne med det rum, hvor du opholder dig mest, for eksempel stuen. Beslut, hvad der kan få lov til at blive – måske farven på væggen eller gulvtæppet – og start forfra med resten.


Møbler og dekoration

Når vægfarve og tæppe/gulv er bestemt, skal du til at møblere. Det kan være, at du allerede har møbler, der passer ind i stilen, eller måske du skal købe nye. Husk, at du gerne må møblere lidt sparsomt, hvis det er, og lade enkelte genstande stå fremme som skuestykker. Det kunne være en ny sofa, et overdådigt spejl eller en flot Louis Poulsen-lampe. Er budgettet stramt, kan du finde gode fund fra genbrug. Du kan også give dine gamle møbler til genbrug, hvis du ønsker nye – så bliver din indretning mere bæredygtig.


Når du møblerer, kan det være en god ide ikke at overfylde rummet. Hold stilen ren, og suppler eventuelt med et par personlige genstande, så looket ikke bliver for sterilt. Der må gerne tilføjes lidt personlighed.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.